A może zaopatrzymy się w REDBULL-e, które ponoć dodają skrzydeł:-)
Gdzie tu można wypożyczyć helikopter? Dzieciaka ze szkoły muszę odebrać.
Mam małą prośbę do kierowców korzystających z objazdu.
Patrzcie na znaki i nie "ładujcie" się pod prąd z ul. Jerozolimskiej w ul. Geodezyjną bo utrudniacie ruch prawidłowo jadącym samochodom, a przy okazji narażacie swój portfel na "uszczuplenie", bo panowie policjanci czyhają za rogiem.
Z góry dziękuję:-}
Helikopter ze względu na wysoką odpłatność za godzinę użyczenia nie wchodzi w grę, czytamy na stronie internetowej miasta. Znaleziono tańsze rozwiązanie, ale równie skuteczne.
Po zakończonych lekcjach dzieciaki ze szkoły nr 5 na zewnątrz katapultowane będą przez woźne dzięki montowanemu tam właśnie przez firmę Catapulting Poland Sp. z o.o. urządzeniu znanemu od stuleci.
http://tnij.org/k2r1
Takie urządzonko przydałoby się wszystkim mieszkańcom ul. Geodezyjnej:-)
Panowie z Rady Osiedlowej "Przyszłość" ruszcie swoje wędlinki i zacznijcie działać. Macie okazję się wykazać. Nie Orlik lecz droga jest nam teraz potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja wiedziałem,że tak będzie.
Każdy rozumny człowiek wie to samo...
Niestety, nie potrafią. Oni umieją tylko sprzedawać gumki i z uporem godnym lepszej sprawy lansować budowę Orlika przy ul. Budki.
Po co Wam było się pchać do Rady Osiedla, jak i tak nic nie robicie. Ruszcie się wreszcie i pokażcie,że coś potraficie załatwić. Bo na razie to tylko gadanie Wam dobrze wychodzi. Powiedzieć a zrobić to wielka różnica
To nie Wikipedia to wiadomości z klasy drugiej piotrkowskiej drogówki Nie wierzysz? Spytaj ktoregokolwiek absolwenta tej szkoły a jest nas w Piotrkowie mnóstwo ( a produkcja kolejnych bezrobotnych specjalistów trwa i tak już od lat 70-tych). Pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!