metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kris krisranga23.03.2011 12:04

Ostatnio tamtędy przejeżdżałem i się zastanawiałem kiedy ta ulica się rozsypie. Długo czekać nie musiałem...

00

______ ~______ (Gość)23.03.2011 12:09

a od kiedy to czołg chodzi ?? może przeszło tornado, ale czołg ?? noo chyba że to był RUDY 102 !!

00

... ~... (Gość)23.03.2011 12:28

Przed wyznaczeniem objazdu ulicą Geodezyjną powinna ona przejść gruntowny remont. Już od dawna ta ulica była w nie najlepszym stanie.
Ale to jest Piotrków zero logicznego myślenia - przykładów jest jeszcze wiele.

00

Stigmen ~Stigmen (Gość)23.03.2011 12:44

Super cięzki musiał byc ten TIR.
Tak w ogole to bardzo dobrym pomysłem było puszczac obiazd taką uliczką z bruku.

00

P..........anin P..........aninranga23.03.2011 12:48

W piątkowym wydaniu Informacji Piotrkowskich P.dyr M. Majczyna nie widziała problemu oznajmiając o zamknięciu ul. Wolborskiej i wyznaczeniu objazdu ulicami Jerozolimską i Geodezyjną, a tu pięć dni po "niespodzianka". Wyznaczenie objazdu tymi ulicami to totalna porażka, poza tym przy budowie tego ronda prace powinny trwać 24/dobę, żeby jak najszybciej zakończyć budowę.
P.S.
Warto przeczytać?!?!?http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,9304638,NIK___kiepski_nadzor_nad_budowa_schetynowek.html

Komentarz był edytowany przez autora: 23.03.2011 12:51

00

mol molranga23.03.2011 13:19

1/3 dróg w Piotrkowie wygląda jak po przejechaniu czołgu, nie tylko Geodezyjna.

00

okoń ~okoń (Gość)23.03.2011 13:20

Ja jako członek Sueejowskiego Komitetu PiS proponuję partnerstwo publiczno-prywatne. Prywatne firmy odpowiadają za stan dróg i ulic a koszt dla samorządu jest o 20% niższy. A najlepiej byłoby gdyby ta firma co drogę wykonała odpowiadała za jej stan przez następne lata. Wówczas wykonawca starałby się o wysoką jakość usługi. I nie zabrakłoby asfaltu w asfalcie.

00

shell ~shell (Gość)23.03.2011 14:51

ta ulica się nie nadawała już wcześniej do jazdy,dziwne że nikogo to nie obchodziło wcześniej,bo ludzie tędy jeżdżą do "biednej dronki" i podwożą dzieciaki do szkoły.Ale puszczenie tędy objazdu jest już naprawdę chorym pomysłem! tiry,autobusy,"eLki" wszystko się teraz tam gniecie w prędkości 20/30 km/h.To jest dopiero TRZECI DZIEŃ,a ta ulica ma ponoć służyć jako objazd 3 miesiące!Rozumiem że innego wyboru trasy objazdu raczej nie ma,więc jak kolega niżej napisał to rondo powinno być robione 24/h!

00

gość ~gość (Gość)23.03.2011 15:18

Teraz w ciągu kilku dni zostanie zdewastowana ul.Rzemieślnicza i Asnyka.Te ulice nie są utwardzone.Następna nierozsądna decyzja. No cóż,głupota dostała się na wysoki stołek i rządzi.

00

ilidan ilidanranga23.03.2011 15:19

E no ja wczoraj o 15 tam jechalem to jeszcze dobra byla.
Moze przez noc krety poryly

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat