Kwaśniewski powinien się wstydzić za to jak ośmieszał nasz kraj.
Czy na spotkaniach będzie podana recepta na dolegliwości filipińskie?
Nie promujcie frakcji lewicowych na epiotrków. Czyżbyście już zapomnieli ile złego wyrządziła lewica w stanie wojennym? Marek Siwiec udając na polecenie Aleksandra Kwaśniewskiego Papieża JP II całował ziemię a A.Kwaśniewski po pijanemu uczestniczył w uroczystości nad grobami pomordowanych polaków na rozkaz Stalina.
żenująca zbieranina starych kamratów co to już nie w jednej partyjce naprawiali już Rzeczpospolitą. Jedna i ta sama klika zmieniając co jakiś czas frontmanów.
A ty skąd pochodzisz? Sulejów, Przygłów, a może z jakiejś małej wioski blisko Opoczna i nie dorosłeś żeby dyskutować o polityce. jesteś dziwolągiem chłoptasiu.
Słyszysz co chcesz słyszeć lub co inni chcą byś słyszał. Poczytaj prawicowe portale to znajdziesz o wiele więcej słów, a nie tylko Smoleńsk.
piotrków to ciemnogród niestety.pisowy gród koscielny. wystarczy spojrzec chociazby na imprezy w miescie. koscielnych eventów nie brakuje a cos innego?? no nic praktycznie. nie popieram tego ze palikot pedałów czy transwestytów u siebie toleruje bo sam nie jestem w tej kwesti tolerancyjny. ale z drugiej strony jak slysze w kolko slowo "smolensk" i nic poza tym ze strony prawicy to rzygac mi sie chce dosłownie...
Zastanawia mnie tylko dlaczego tyle goryczy w Waszych wpisach. Czy Ruch Palikota czy Europa + jest jakims obowiązkiem?? NIE!! Każdy ma prawo wyboru nie tylko podczas wyborów ale i własnego być prawicowcem czy lewicowcem. Ja nie wypowiadam się ostro na temat PISowców. Czyli być Pisowcem to być lepszym Polakiem czy Katolikiem. Otóż nie. Ja mając poglądy lewicowe chodzę do kościoła i nie wstydzę się tego. Czyli można być Polakiem Katolikiem i nie być w PIS tylko w E+ czy RP.
To sem ja, Cecotka, Darek Cecotka.
szkoda ze piotrków to pisowo-smolenski gród koscielny bez perspektyw na rozwoj...
Kolejność nie ma znaczenia: Donald Tusk - należał do założycieli Kongresu Liberalno-Demokratycznego; w kwietniu 1994 został jednym z wiceprzewodniczących Unii Wolności, 2001 wspólnie z Andrzejem Olechowskim i Maciejem Płażyńskim założył Platformę Obywatelską, Wałęsa były opozycjonista będzie na kongresie lewicy organizowanym przez SLD Millera, który to nawet startował do wyborów z listy SLD. Arłukowicz najpierw w SLD krytykował minister zdrowia Kopacz (PO), a teraz sam jest członkiem rządu Tuska i w PO. Kluzik Rostkowska - PIS -->> PO. Jan Maria - też trochę zwiedzał. Radosław Sikorski teraz naczelny krytyk PIS, a sam był w jego rządzie. Nie wspomnę o PSL - kto wygra następne wybory - z pewnością przyszły koalicjant PSL....
Dokładnie, bo ludzie to w większości naiwniacy. Wykładnikiem dla nich jest popularność delikwentów w zamawianych sondażach. Dlatego przy korycie mamy wciąż te same "gwiazdy", tylko w różnych konstelacjach. Programy i poglądy prezentowane przez wszystkie partie obecnie zasiedlające parlament są do siebie na tyle zbliżone, że poszczególni pasożyci mogą swobodnie przechodzić z partii do partii nawet nie musząc zmieniać swoich poglądów.
No i mamy te same gęby, tylko okraszone nową chwytliwą nazwą. Czyli w sumie ten sam c**j tylko w nowym opakowaniu...
Taaaa... Znana metoda socjotechniczna. Młodość ma się kojarzyć z postępem, dlatego trąbi się że daną partię popierają młodzi, by była postrzegana ona jako nowoczesna i postępowa. W końcu dla młodych czarno-biały telewizor wydaje się mitycznym reliktem starożytności, więc jak mogą rozpoznać postpezetpeerowski beton? A dzięki krótkiej pamięci wyborców, albo wręcz braku takowej, to te same męty wciąż pływają po powierzchni sceny politycznej. "Młodzi" popierali PO, młodzi popierali Ruch(ającego) Palikota, teraz "młodzi" będą popierać nowy twór Kwacha. "Młodzi" już chyba zapomnieli, że PO obietnic nie dotrzymało, a wręcz robiło na odwrót, a Palikot też nie zrealizował niczego z tego, co było jego sztandarowymi hasłami. Teraz Paligłup powraca w nowej odsłonie ze wsparciem "odkopanego" Kwacha, któremu zapewne marzy się wygodny stołek w Brukseli. Brawo ciemna maso wyborcza, głosuj wciąż na te same gęby, podsypuj im karmy do koryta ze swojej krwawicy, i dalej narzekaj wierząc w dyrdymały, że potrzebujemy dekad, by dogonić "Zachód", bo "była" u nas "komuna", dwie wojny, rozbiory, zabory, kaczory, pisiory...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!