metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość....lol ~gość....lol (Gość)11.12.2011 14:47

Byłam i szału tam nie ma, aceny ja k z kosmosu, nawet po zniżkach. wstęp 5zł i jaka cena bileciuku taka jakość targów :)

00

dziadekklozetowy ~dziadekklozetowy (Gość)11.12.2011 17:26

nie wybrzydzaj panna mnie sie podobalo i gdyby nie fakt ze ja juz po to kto wie..

00

Doker ~Doker (Gość)12.12.2011 01:07

Fajnie, że coś takiego jest. Ale w dobie rozwijającego się kryzysu jednak wielu wybierze opcję "wujek Władek załatwia prosiaka, ciocia Hela załatwia kapelę od znajomego a kumpel puści 'Złoty krążek' ze starego, poczciwego CD-ka..."

00

lukch ~lukch (Gość)12.12.2011 02:17

Doker: Zdziwiłbyś się. Branża nie ma terminów, spróbuj zamówić dobrego fotografa na przykład, choćby pierwszy z brzegu z Google: http://www.whitemyrtle.com/blog/ ale to moja prywatna opinia jako osoby, która miała ten problem.

00

kama ~kama (Gość)12.12.2011 09:17

bardzo rozczarowały mnie te targi ślubne...brak oferty florystycznej, trendów ślubnych, stylistek...moda ślubna była bardzo skromna tych kilka sukni i garniturów nie wiem komu miały posłużyć za wzór...brak oferty wizażystek (co to jest 1 salon fryzjerski???), brak ofert sal, gadżetów jak dla mnie to były targi typowo foto-video i nic poza tym :(

00

Joasia ~Joasia (Gość)12.12.2011 16:13

targi trzeba przyznać ze nie były najlepsze, nie wiem jak było na innych targach w Altamirze, ja tylko chodzę tam jeść, nawet dobre jedzenie- w końcu restauracja - w tygodniu

00

stary kawaler ~stary kawaler (Gość)12.12.2011 18:40

Czy warto na takie rzeczy wydawać pieniądze i dawać komuś zarobić?????

00

ola 3 ~ola 3 (Gość)13.12.2011 16:23

krytykują najczęściej osoby które same nic nie potrafią zrobić , rzeczywiście było sporo fotografów, ale jeśli ktoś pisze że brak oferty florystycznej i gadżetów to chyba niedokładnie patrzył na to co przygotowali wystawcy, poza tym targi nie służą by pokazywać ilość ale jakość i zachęcić klientów by przyszli do danej firmy gdzie oferta jest znacznie większa, cóż dzięki takim ludziom którzy nie mają nic do zaproponowania oprócz krytyki Piotrków zawsze będzie miastem w którym nie warto nic robić...

00

nick ~nick (Gość)13.12.2011 16:26

ale gdyby cena bileciku była wyższa to każdy by narzekał że za drogo, cóż Polak zawsze niezadowolony,

00

mba-studio ~mba-studio (Gość)06.01.2012 11:27

Czemu było mało ofert bo organizator nawet na majla od ewentualnych wystawców nie był w stanie odpowiedzieć i tyle. Dlatego zapraszam na targi do Częstochowy lub Łódź Arena.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat