metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jaś  fasola ~jaś fasola (Gość)25.02.2009 17:04

aktualnie posiadam 1 pieska i 3 kotki stać jest mnie na utrzymanie i nie żebrzę a żeby dać im jedzenie .natomiast w dalszym ciągu podtrzymuję wcześniejsze wypowiedzi . do kaki wszystko co ostatnio piszesz o gryzoniach jest zależne od czystości otoczenia . porządek trzeba zacząć od siebie i własnego otoczenia.

00

Iza ~Iza (Gość)25.02.2009 20:29

Drogi Jasiu fasola!! Jaka orografia takie poglądy. Nic dziwnego ,że w naszym mieście królują takie poglądy na sprawy bezdomnych zwierząt skoro wypowiadają swoje opinie osoby z wiedzą - mniej niż zero. pozdrawiam

00

A-b ~A-b (Gość)25.02.2009 20:47

A-b Najlepiej dla naszego miasta będzie zamiast usypiać zwierzęta , które niczemu nie są winne, uśpić autorów głupich i bezsensownych wypowiedzi.

00

znowu wdepnąłem w psi gówno ~znowu wdepnąłem w psi gówno (Gość)25.02.2009 21:46

SPRZĄTAJCIE PO SWOICH PSACH tzw miłośnicy zwierząt.

00

Dionizy ~Dionizy (Gość)25.02.2009 22:03

"~znowu wdepnąłem w psi gówno" napisał(a):
~znowu wdepnąłem w psi gówno 25.02.2009 21:46

Zacznij od siebie !!!

00

A-b ~A-b (Gość)25.02.2009 22:21

A-b Masz rację Dionizy -ci co tak mówią najczęściej sami załatwiają się po bramach a winę zwalają na psy i ich właścicieli. A tak naprawdę to powinny być miejsca wydzielone gdzie można wyprowadzić swojego psa za tak zwaną potrzebą i wtedy takim czyścioszkom zamknięto by usta- przynajmniej w tej sprawie.

00

jaś fasola ~jaś fasola (Gość)26.02.2009 09:16

miłośnicy zwierząt ile chcecie zarobić na przeniesieniu tego schroniska może to nie jest takie ważne . moim zdaniem chodzi o kasę za działki bo schronisko jest niedochodowe .najlepiej kasę zgarnąć i chwalić się , że zrobiło się coś dla miasta

00

Dionizy ~Dionizy (Gość)26.02.2009 11:16

do jaś fasola: zastanów się co piszesz!

00

w ~w (Gość)26.02.2009 14:45

jaś ma rację do a b jak nie ma gdzie to w bramie najlepiej. do kaki czy karma nie schodzi, a może jesteś głodna droga kaki podaj adres to prześlę i powiedz , która najbardziej smakuje...

00

bernardo antonio ~bernardo antonio (Gość)26.02.2009 14:46

do jaś fasola: zarobić to może na tym ktoś zarobi, ale nie miłośnicy zwierząt - a zwierzęta są cały czas przez władze w Piotrkowie traktowane po macoszemu.
Dokładnie powtórzę to, co powiedział do Ciebie Dionizy: zastanów się...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat