metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczawik szczawikranga03.02.2012 08:47

niech robia dluzej ale tak zeby nie poprawiac pozniej za 3 czy 4 lata... a co z zadaszeniem peronu? czy bedzie fontanna w okolicy?

00

zigi ~zigi (Gość)03.02.2012 08:51

To nie można było ekspertyzy stanu więźby dachowej zrobić PRZED POŁOŻENIEM NOWEGO POKRYCIA DACHU ?? Teraz wszystko do zerwania a kasa leciiiiiii......
Ciekawe czy tak samo inżynierowie działał by przy remoncie własnych domów... :/

00

lukch ~lukch (Gość)03.02.2012 08:56

Mnie bardzo rozbawił widok tych lamp między murami w połowie odległości od przejazdu do Dworca PKP ;-), komiczne, może ma ktoś foto? Lampy oświetleniowe są wrzucone pomiędzy filary muru ... nie jestem budowlańcem więc wybaczcie terminologię. Zdjęcie wyjaśniłoby o co chodzi, ale nie posiadam foto tego miejsca.

00

zet ~zet (Gość)03.02.2012 09:00

"szczawik" napisał(a):
niech robia dluzej ale tak zeby nie poprawiac pozniej za 3 czy 4 lata...

znane sa inwetsycje miejskie ktore roku nie wytrzymały :D

00

ares1 ~ares1 (Gość)03.02.2012 09:18

"szczawik" napisał(a):
czy bedzie fontanna w okolicy?

Będzie tam gdzie były toalety :)))v
Mnie ciekawi tylko czy budynek będzie wykorzystany do końca
(dzierżawy) czy znów popadnie w ruinę dzięki umiejętnemu zarządzaniu na kolei!

00

szczawik szczawikranga03.02.2012 09:21

"lukch" napisał(a):
Mnie bardzo rozbawił widok tych lamp między murami w połowie odległości od przejazdu do Dworca PKP ;-), komiczne, może ma ktoś foto? Lampy oświetleniowe są wrzucone pomiędzy filary muru ... nie jestem budowlańcem więc wybaczcie terminologię. Zdjęcie wyjaśniłoby o co chodzi, ale nie posiadam foto tego miejsca.

tez mne to zastanawialo, mistrzostwo swiata z tymi latarniami...

00

sklave ~sklave (Gość)03.02.2012 09:25

Przecież o dachu doskonale wiedziano jeszcze przed rozpoczęciem remontu.A co jeszcze ukryto????
Proszę porównać remont dworca kolejowego w Przemyślu a w Piotrkowie??? Koszty???Zakres prac??? etc,etc...
W Piotrkowie to tylko odnowiono dworzec i to aż za prawie 20 mln złotych????
A jakie to dworzec w Piotrkowie ma wartości historyczne???
Tyle razy co go już łatali i za te pieniądze co były wydane to byłby już dawno nowy dworzec.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

bodek ~bodek (Gość)03.02.2012 10:15

Tak jak prawie przy każdym przetargu - firma daje super niską cenę żeby wygrać przetarg. A potem jak już wygra to się zaczyna. Koszty idą w górę, bo zawsze coś! Stara metoda kantowania. Zawsze się ktoś obłowi!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.02.2012 10:55

"zigi" napisał(a):
To nie można było ekspertyzy stanu więźby dachowej zrobić PRZED POŁOŻENIEM NOWEGO POKRYCIA DACHU ?? Teraz wszystko do zerwania a kasa leciiiiiii......

O czym Ty mówisz? Co do zerwania? Przecież na głównym budynku dworca nie kładziono żadnego nowego pokrycia.

00

zibi ~zibi (Gość)03.02.2012 10:56

wy tu o dworcu a nam Grabowskiego z PIS-u wyrzucają, róbmy coś

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat