metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukch ~lukch (Gość)28.01.2010 11:31

To cały rok chcecie się z tym bawić? To on będzie wyburzany i odtwarzany cegła po cegle w tym czasie? A może tak długo bo podkopać Słowackiego spróbują ...

00

zet ~zet (Gość)28.01.2010 13:55

a w radomsku 3 lata bedzie remont :D
to jak by od podstaw stawiac :D

00

broda ~broda (Gość)28.01.2010 14:01

"- PKP nie zdążą przeprowadzić modernizacji do 2012 roku(dot.wszystkich zaplanowanych remontów). Kolej nigdy nie znajdzie takich pieniędzy, a większą niż PKP zdolność pozyskiwania prywatnego kapitału mają samorządy. Należy znowelizować prawo i przekazać im dworce - uważa Adrian Furgalski z Zespołu Doradców Gospodarczych Tor." - zastanawia mnie kto tak naprawdę zapłaci za remont naszego dworca?

Komentarz był edytowany przez autora: 28.01.2010 14:03

00

broda ~broda (Gość)28.01.2010 14:09

Po co remontować krótko, skoro: http://www.rp.pl/artykul/5,423272.html
Znalazłem odpowiedź na wcześniejsze pytanie.

00

antykład ~antykład (Gość)28.01.2010 18:17

Ale dalej będziemy zmuszani do przechodzenia przez kładkę?... Ciekawe, że wolno chodzić po chodniku na przejeździe ulicą Słowackiego, a nie wolno legalnie z tego chodnika wejść na peron 2, ani odwrotnie. Czy tu chodzi rzeczywiście o nasze bezpieczeństwo?... Hm.... mam wątpliwości... Tyle lat przechodziło się przez tory i było dobrze. Jeśli dalej mamy chodzić "przez kładkę", to... tego remontu też nie róbcie...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat