metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
madziapiotrków ~madziapiotrków (Gość)17.11.2009 14:32

NeuroligiA TO wykańczalnia!!!!!
Straszny personel, pracujacy za kare...
Zero podejscia, człowieczeństwa i współczuia a przede wszystkim zzrozumienia
Mój Tato niestety trafił tam.... i już nie wyszedł:((((((

00

gość ~gość (Gość)17.11.2009 17:40

do ~anty
z tego co wiem w ub. miesiacu byla w wys.15% wynagrodzenia zasadniczego! a to 170 zl twojej znajomej to kwota netto - powiedz zeby powiedziala ci ile miala brutto to policzysz sobie zasadnicza!! aaa i nie zapomnij, ze aby obliczyc wynagrodzenie trzeba rowniez doliczyc dodatkowe skladniki (np.stazowe i in.) - to da ci brutto, a od tego odjac skladki na ubezp.spol, zdrow. ubezpieczenie PZU, splate rat pozyczek (np. po 1000zl/mies.!!!!), zaliczke na podatek dochodowy - wtedy otrzymasz netto (czyli do lapki)!! sa tacy, ktorzy ciesza sie z kazdych dodatkowych 100 zl i umieja to docenic!! widac nie wszyscy i po co sie trudzic p.dyrektorze... wspolczuje takich pracownikow! bo po komentarzach mozna stwierdzic, ze wiekszosc z nich pisana jest wlasnie przez pana pracownikow!

00

anty ~anty (Gość)17.11.2009 18:46

No proszę. Właśnie przeczytałem, że szpital w Radomsku ostro się rozwija. W Bełchatowie to samo w Tomaszowie też tylko nasz szpitalik się cofa.

00

sąsiad ~sąsiad (Gość)17.11.2009 20:30

nie problem jest się rozwijać, gdy dostaje się na to kasę z zewnątrz!!!! sztuką jest zrobić coś samemu - i jak to dobrze, że szpital w Piotrkowie umie sam sobie radzić - to sie nazywa zarządzanie, a nie tylko wykonywanie czyiś zleceń za czyjąś kasę! łatwo jest tylko krytykować! a tak na marginesie większość z tych komentarzy jest co najmniej nie na miejscu - dobrze gość napisał - sami nie wiecie czego chcecie i wszystko wam źle!! a co do radomska... pozostawię ten "rozwijający się" szpital bez komentarza

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat