To co się dzisiaj dzieje na piotrkowskich drogach to TRAGEDIA!!!!!!!!!!
Gdzie są służby drogowe??????na ulicach szyba!!!!
Mam nadzieje,że przeczyta to ktoś z Magistratu,powypieprzać odpowiedzialnych za taki stan rzeczy,żadnych piaskarek,NIC!
Za co my płacimy podatki????????
Bez przesady, opony załuż sobie gościu,jeszcze się zima nie zaczeła a ty juź płaczesz.
- załóż sobie gościu, poza tym wyjątkiem to ty wierzysz w opony (zimowe)?
kolego sympatyczny,,zimówki to ja już miałem na aucie 10 listopada., a na taką szklanke jaka jest dzisiaj to sobie możesz co najwyżej kozaki z kolcami założyc.
Pozdrawiam i nie złam nogi mądralo.
Zamiast debatować 17.12.2009 na nadzwyczajnej sesji w sprawie podwyższenia cen wody, radni powinni wszcząć procedurę w sprawie przeprowadzenia referendum o odwołanie prezydenta.
Czyli co???? Jak będzie sypało całą noc to pierwszych piaskarek mamy sie spodziewać już o 9 rano!!??
Przy dzisiejszej pogodzie żadne zimówki nie pomogą
To jest zima i normalne,że pada śnieg. W Norwegii przez kilka miesięcy jest biało na drogach i nikt nie narzeka! Piotrków to miasto ludzi wiecznie niezadowolonych!!!
Jak masz zimówki o wysokości bieżnika 3mm to nie pomogą!!!
Panowie,ale nie zmierzajmy w kierunku tematu sniegu,bo nikt o nim nie pisze,cały czas chodzi o lodowisko na ulicach,czy będziesz miał 3mm. bieżnika czy 30 mm. to nic to nie da.
Najważniejsze ,że od rana sytuacja się poprawiła i po południu drogi są czarne.
Od godz 7-około 10 jeżdiłem po Piotrkowie - no i na głównych skrzyżowaniach SZKLANKA prędkość 20-25 km/h.Służb drogowych,ani widu,ani słychu,co dość soczyście komentowali na CB kierowcy z innych miast przejeżdżający przez nasze wspaniałe miasto.Wielkie brawa dla pana prezesa PEUK-u za kłamliwe informacje o tym ,że po Piotrkowie jeżdżą dwie piaskarki.KŁAMSTWO...!!!!! Przez prawie 3 godz.nie widziałem żadnej piaskarki,pytałe kolegów na CB i tez nic.GRATULACJE...... skoro PEUK ma niewidzialne pioskarki to super,bo chociaż ruchu nie tamują.UE powinna czerpać z nas przykład.Pozdrawim i proponuję założyć opony zimowe ... najlepiej z kolcami ...bo na drogowców nie ma co liczyć.
dzisiaj to tak zareagowali ze szkoda słów.jechałem do pracy przez sienkiewicza,kopernika,słowackiego i kawałek armii krajowej. i wszedzie bielutko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!