metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Magda62 ~Magda62 (Gość)06.05.2013 11:29

A wystarczyło się dołączyć do strony stary piotrków trybunalski...

00

pierwszy ~pierwszy (Gość)06.05.2013 11:39

Na FB jest już podobny projekt, który powstał dużo wcześniej- STARY PIOTRKÓW TRYBUNALSKI

00

^^^ ~^^^ (Gość)06.05.2013 14:20

wszystko tylko na FB. To jest chore.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)06.05.2013 15:53

Cytuję:
Mariusz Woźniak, twórca KSE Historia Projekt.

Polityk PO, który myśli, że będzie fajniejszy od Starego Piotrków Trybunalski.
Sorry kolego 58 lajków przeciwko 2758 phi.
http://naszpiotrkow.blogspot.com

00

lolek ~lolek (Gość)06.05.2013 18:11

jak ja "kocham" wasze komentarze...jak się Was czyta to się można załamać. Chcą coś robić - niech robią. Nie podoba się - nie klikaj. Według opinie założyciela, treści mają się różnic od tych co są w Starym Piotrkowie. Rozwala mnie Wasze 58 przeciwko 2758 - jak to jest wyznacznik merytorycznej treści to ja Ci gratuluje Redaktor maj...zabierz się za coś pozytywnego.
Macie podejście skoro każde działanie wyznaczacie przynależnością partyjną. Może warto wreszcie coś zrobić? A nie tylko obrzucać innych błotem...
Mimo to pozdrawiam.

00

. ~. (Gość)06.05.2013 18:46

"Magda62" napisał(a):
A wystarczyło się dołączyć do strony stary piotrków trybunalski...

Myślał, że błyśnie, ale nie poszukał/ nie chciał znaleźć na fb starego Piotrkowa...

00

YARO ~YARO (Gość)06.05.2013 23:34

"^^^" napisał(a):
wszystko tylko na FB. To jest chore.

Człowieku! nie jesteś na FB- nie istniejesz!!
Co robi panna młoda po wyjściu z kościoła? Odpala FB i zmienia nazwisko!

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)07.05.2013 14:25

"lolek" napisał(a):
Według opinie założyciela, treści mają się różnic od tych co są w Starym Piotrkowie.

Czym? Stary Piotrków Trybunalski przedstawia zdjęcia, dokumenty, a i ludzie często przysyłając zdjęcie opowiadają historię wyjętą głęboko z szafy.

"lolek" napisał(a):
rozwala mnie Wasze 58 przeciwko 2758 - jak to jest wyznacznik merytorycznej treści to ja Ci gratuluje Redaktor maj...zabierz się za coś pozytywnego.

Cytuję:
Aby dołączyć do projektu w facebookowej wyszukiwarce należy wpisać KSE Historia Projekt, a potem kliknąć Lubię to.

Gwarancją merytorycznej treści będzie gdy w taki projekt zaangażują się historycy, PTTK.

Cytuję:
Macie podejście skoro każde działanie wyznaczacie przynależnością partyjną.

Sam Mariusz Woźniak wyznacza.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
Komentarz był edytowany przez autora: 07.05.2013 14:26

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat