metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ziiom ~Ziiom (Gość)22.11.2011 10:55

Cytuję:
No nie mów, przecież i tak jest lepiej, niż było. Cieszmy się z małych rzeczy. :)

Tak cieszyc sie ze wiosna bedzie to samo co przed remontem.

00

BLEKI BLEKIranga22.11.2011 12:35

Karzewnik niech spada, ja jechałem tą częścią Dmowskiego bez zgody głupich urzędasów

00

pan z piotrkowa ~pan z piotrkowa (Gość)22.11.2011 12:36

"Ziiom" napisał(a):
Wieczorem jechalem ta "nowa" ulica, niestety faldy faldy faldy na tej ulicy sie odczuwa jak sie jedzie. Szkoda bylo pieniedzy.

Ziiom ja też jechałem i żadnych fałd nie czułem. Moim zdaniem jeszcze się taki nie urodził, zeby Tobie dogodził. Mamy teraz ładną drogę więc zamiast się cieszyć to wydziwiasz.

00

Ziiom ~Ziiom (Gość)22.11.2011 15:32

Cytuję:
pan z piotrkowa (Gość)3 godziny temu, 12:36"Ziiom" napisał(a):
Wieczorem jechalem ta "nowa" ulica, niestety faldy faldy faldy na tej ulicy sie odczuwa jak sie jedzie. Szkoda bylo pieniedzy.
Ziiom ja też jechałem i żadnych fałd nie czułem. Moim zdaniem jeszcze się taki nie urodził, zeby Tobie dogodził. Mamy teraz ładną drogę więc zamiast się cieszyć to wydziwiasz.

To Ty chyba jezdzisz maluchem i Ci nie przeszkadza jak Toba telepie, jedz sobie dmowskiego a pozniej jedz na nowa obwodnice Modrzewskiego i tam jedzie sie az milo.

00

pan z piotrkowa ~pan z piotrkowa (Gość)22.11.2011 20:40

"Ziiom" napisał(a):
To Ty chyba jezdzisz maluchem i Ci nie przeszkadza jak Toba telepie, jedz sobie dmowskiego a pozniej jedz na nowa obwodnice Modrzewskiego i tam jedzie sie az milo.

i jaki z tego morał? Obie drogi robił znienawidzony przez większość Peuk, więc jak to wytłumaczysz?
a co do tego auta, to gwarantuje ci, że to nie maluch ;-)

00

Tartu Tarturanga22.11.2011 22:14

No między Słowackiego a Modrzewskiego to naprawdę jazda jak na wesołym miasteczku ...

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.12.2011 22:34

Takie piękne rozlewisko tworzy się na ul. Dmowskiego przy Górniczej: http://img714.imageshack.us/img714/4470/dmowskiegogrnicza201112.jpg
Albo PEUK znowu coś spieprzył, albo to woda na złość Pobożnego płynie pod górę zamiast spływać do kratki ściekowej przy krawężniku.

10

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.02.2012 11:47

http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8972054,Najdrozsza_trasa_w_Polsce_otwarta_bez_przecinania.html

Cytuję:
Przecinania wstęgi nie było. - To zwyczaj z minionej epoki. Drogi buduje się dla kierowców, a nie oficjeli - oznajmił Marcin Hadaj, rzecznik Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat