metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
antygalernik ~antygalernik (Gość)11.07.2009 00:14

Ciekawe, kto u nich będzie tak kupował w tym kryzysie?... Potrzebna nam ta cała "galeria", jak pannie dziecko. Brakuje mieszkań, miejsc pracy, a nie miejsc wydawania pieniędzy. Ale mamy kapitalizm i dobre jest nie to, co naprawdę potrzebne tylko to, co przynosi zysk, ale czy rzeczywiście przyniesie?...... Ja tam napewno nie pójdę wydawać pieniędzy, żeby nabijać kiesę tym, którzy już i tak mają za dużo. Przeklęty kapitalizm!!!

00

P51 ~P51 (Gość)12.07.2009 09:21

Antygalernik
Trochę off-topujesz...
Ale podyskutujmy.
Kryzys - widzisz go w jakimś sklepie,a zwłaszcza w marketach,gdzie ustawiają się kolejki do kas ,a jak w Biedronce jest jedna kasa,to czwarta osoba w kolejce do niej już krzyczy,by uruchomiono kolejną...???
Brakuje mieszkań??Co chwilę developerzy ogłaszają,że są kolejne do zasiedlenia...Że nie za darmo? Za darmo to było za PRL-u,i też nie do końca...Że w kapitaliźmie działa tylko to ,co przynosi zysk? Załóz firmę,która będzie dobra,bo zrezygnuje z zysku...
Przepraszam,ale bredzisz i kochasz przebrzmiały i skompromitowany świat PRL-u...

00

krystyna ~krystyna (Gość)13.07.2009 10:37

"P51" napisał(a):
Biedronce jest jedna kasa,to czwarta osoba w kolejce do niej już krzyczy,by uruchomiono kolejną...???

Sdzisz ze klienci biedronki beda szturmowac sklepy w fokusie... smieszny jest twoj post:)) myslenie nie boli- polecam.

00

P51 ~P51 (Gość)13.07.2009 11:26

Polecam to samo, zwłaszcza osobom nie czytającym ze zrozumieniem, i biorącym wszystko dosłownie!
Niech zgadnę...
Jesteś blondynką...?

00

krystyna ~krystyna (Gość)14.07.2009 00:38

re P51
a moze wypowiesz sie merytorycznie?

00

P51 ~P51 (Gość)14.07.2009 10:35

Droga Krystyno.
Uprzejmie Cię informuję,że już to uczyniłem, ale Ty z opisanych także względów jak widać nie jesteś w stanie pojąć słowa pisanego z jego niuansami.
Może ja też jestem ograniczony umysłowo, więc proszę Cię, napisz mi, na czym ma polegać merytoryka mojej wypowiedzi według Ciebie, o boska!

00

krystyna ~krystyna (Gość)14.07.2009 10:59

re 51 juz ci tlumacze skoro sam nie umiesz tego pojac. na moj post z 10 lipc z godz.10.33 odpisales jakies BZDURY ze to niby blondynka albo uzyles moje zdanie o braku umiejetnosci myslenia i odniosles do do mnie, po prostu przepisales to co napisalam. Na tym tez polega brak umiejetnosci samodzielnego myslenia:) Poza tym nie ma tam chocby jednego slowa z ktorym by mozna bylo dyskutowac. ZERO merytoryki.
Jezeli chcesz ze mna dyskutowac to na argumenty. Ja co swoj podalam jezeli sie z nim nie zgadzasz to konkretnie dlaczego pisz i prosze umotywowac. obrazac to KAZDY potrafi. Myslec juz nie.
ps. na prostckie wypowiedzi nie bede odpisywac.

00

ziomekptb ~ziomekptb (Gość)14.07.2009 13:48

No to zastanówmy sie... Czytając ten artykuł i komentarze jak i poprzednie dotyczące FM, okazuje sie że jest spora grupa ludzi która twierdzi że ta galeria nie znajdzie klientów i że nie ma prawa bytu. Lecz jest też spora grupa która twierdzi że ta galeria jest potrzebna i znajdzie klientów.kto ma rację...?????

00

P51 ~P51 (Gość)14.07.2009 15:01

...czyli jesteś blondynką...

00

piotrkowianin ~piotrkowianin (Gość)14.07.2009 15:54

"P51" napisał(a):
...czyli jesteś blondynką...

jakie ty masz proste myslenie P51.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat