Było Cybałów wielu,
Ale żaden z nich nie śmiał zagrać przy Krzysztofie.
Krzysztof przez całą zimę nie wiedzieć gdzie bawił,(ale wiadomo za co)
Teraz się nagle z głównym sztabem urzędu zjawił...
Powiedzcie tak szczerze - kogo to obchodzi poza kilkoma osobami zainteresowanymi tym, by zarobić na tej całej modernizacji?
Od tego co czytam i słyszę to ta inwestycja spowoduje zamieranie życia w mieście, nawet wstążek nie będzie trzeba kupować
Specjalista od wszystkiego, pan Tomasz S. organizuje konferencję...Szkoda tylko, że nie w sprawie poprawy jakości programów radia.
Ciekawe co z tego wyniknie,ale w Piotrkowie wszystko inwestuje się za wielkie pieniądze, tutaj nie liczą kosztów, brak gospodarza i włodarza.Wybiera się oferty najdroższe a wcale nie najlepsze.....
Kogo obchodzi? Powinno każdego mieszkańca. Modernizując oczyszczalnie nie będzie kasy na drogi, szkoły, budynki itp itd. Jeśli tego nie zrobimy będzie jeszcze większy dramat. Oczywiście można napisać to mnie nie obchodzi, to lepiej się wyprowadzź
Piotrków jako jedno z kilku miast w Polsce ma swoją rozgłośnię lokalną. Większość jest w sieci Eski, Agory itp itd. Są tam informacje lokalne po 2 min. Żadnej publiscytyki, wywiadów, magazynów reporterskich. Brzoskwinia nie ma widać pojęcia o radiu. Nie chcesz nie słuchaj, jak na takie miasto to radio jest cool
Dobrze wiadomo kogo to obchodzi. Grupę ściśle zainteresowaną i nikogo więcej. Tę konferencję należy traktować z humorem.
Nie wiem czy można taniej, lepiej itd, ale interesuje mnie sposób odprowadzenia oczyszczonych ścieków. Ile na to przewidziano? Podobno to ciekawy wątek polityczno-technologiczny, a tym samym kosztowny. W tym wątku na pewno można taniej jeśli będzie zastosowana właściwa technologia oczyszczania ścieków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!