bo w tym mieście ziemie oddaje się pod budowe kościołów.
Czym ma się pochwalić PIOTRKÓW,tym bezrobociem,zobaczcie jak w niedzielę po 19 szturmują młodzi wykształceni ludzie pociąg do WARSZAWY-do roboty.Bo tu robota tylko dla kolesiów.
To jakaś okropna ściema z tymi turystami! A gdzie fakty, gdzie liczby, dowody. Bo ja turystów nie stwierdzam, a oczy zdrowe mam.
Ale co, ale jak to, ale dlaczego? To już nie Krzysztof I Pobożny?
Jak zwykle siejesz defetyzm i lejesz wodę na młyn odwetowców z Bonn z Hupką na czele!
Chyba trafiłeś w sedno sprawy. Badania pewnie były przeprowadzone na trasie Wawa-Katowice (odcinek piotrkowski), więc urzędas siedział i spisywał tablice aut, a później wyszło, że był ktoś z USA, Argentyny itd. :D
Zapewne te wiadomości mają jakąś podstawę np. informacje od CIT czy hoteli Agat, Vestil, Trybunalski, Altamira ???
Nie są to wyssane z palce newsy .
wcale bym sie nie zdziwił. ewentualnie tablice osobówek jadacych przez miasto tranzytem na kielce i radom :P
CIT prowadzi ankiety wśród odwiedzających Centrum Informacji Turystycznej i na podstawie tych ankiet tworzone są raporty miesięczne kto i skąd odwiedził nasze miasto.
Wiem, bo przez dwa tygodnie miałem praktyki w CIT i naprawdę dużo osób korzystało z usług CIT-u :)
Pyta syn swego tatusia
gdzie go weźmie na wycieczkę.
Ojciec na to: "Będę musiał
Ci wyjaśnić za chwileczkę,
że dziś hitem turystycznym
nie są: Paryż, Wiedeń, Praga.
Kryzys jest ekonomiczny,
trzeba bliżej! Gdzie?... Uwaga:
Dziś panuje moda nowa,
już Ci mówię drogi synku:
Pojedziemy do Piotrkowa
zwiedzić słynny... "murek" w Rynku!"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!