metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
szczepan ~szczepan (Gość)23.07.2009 18:23

Ziutek skoro nigdy nie piłeś, to nie jesteś w pełni kompetentny do komentowania tej tematyki, (sorki, że w moim pytaniu założyłem, że to oczywiste, iż każdy kiedyś się upił-mea culpa) to zupełnie jakby ksiądz wypowiadał się o pożyciu małżeńskim (sic!) ;P Ja nigdy nie siedziałem za sterami wahadłowca, więc nie wypowiadam się na temat metod wchodzenia w atmosferę ziemską. Ja wiem o jakie ziółka Ci chodziło, chciałem trochę zażartować, ale chyba się nie udało;( Ja też nie winię sprzedawców, choć niejednokrotnie widziałem sytuacje jak nawalony tatuś wysyłał swoje kilku letnie dziecko po dwa winiacze, bo on już nie był w stanie dotoczyć się do sklepu i ono te wina kupaowało

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)23.07.2009 20:35

Nie piłem lecz chodziłem do szkoły więc trochę o tym wiem. Uwierz , mam większe pojęcie o niektórych sprawach tego typu niż ty

00

Abstynent ~Abstynent (Gość)23.07.2009 20:46

"Młodzież pije, bo nie ma jak spędzać wolnego czasu" Młodzież ma spędzać jak wolny czas, a pije bo alkohol otacza nas zewsząd. Zauważcie Szanowni Państwo, że nie ma praktycznie imprez bez alkoholu - wódka jest na imieninach ojca, na rocznicach ślubu, spotkaniach etc. stąd od dziecka "oswajamy" się z alkoholem. Polacy nie potrafią się bawić bez alkoholu i to wielki problem tego kraju.

00

szczepan ~szczepan (Gość)23.07.2009 21:16

"Ziutek" napisał(a):
Nie piłem lecz chodziłem do szkoły więc trochę o tym wiem.

Nie no stary twoja argumentacja jest nie do przebicia, bo w końcu chodziłeś do szkoły to wiesz o tym i owym.

"Ziutek" napisał(a):
Uwierz , mam większe pojęcie o niektórych sprawach tego typu niż ty

nie wiem skąd ta pewność, no ale przecież chodziłeś do szkoły to masz pojęcie.

00

szczepan ~szczepan (Gość)23.07.2009 21:27

Ale na imprezie typu "imieniny u cioci", gdzie wóda się leje, przyczyny i oczekiwane skutki są inne niż w przypadku grupki wyrostków, pijących wino w krzakach gdzieś pod murkiem.

Komentarz był edytowany przez autora: 23.07.2009 21:35

00

Abstynent ~Abstynent (Gość)24.07.2009 08:33

"szczepan" napisał(a):
Ale na imprezie typu "imieniny u cioci", gdzie wóda się leje, przyczyny i oczekiwane skutki są inne niż w przypadku grupki wyrostków, pijących wino w krzakach gdzieś pod murkiem.

Owszem, ale na imieninach u cioci budzi się w dziecku świadomość, że żadna impreza nie może odbywać się bez alkoholu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat