Nie będe komentowała niektórych komentarzy . To jest odzieżówka więc w co mialy sie ubrać?. Stroje zostały uszyte przez uczennice tej szkoły a to był tzw '' Pokaz '' więc moim zdaniem nie ma co sie czepiać lecz gratulowac że ktoś ma talent i chęć do szycia róznych ubrań.
okropne..zero gustu kto to wogole zaprojektowal i co to wogole ma byc... no ale totalne wiesniary takie bezguscia to tylko w Pl ;))
Zero to u ciebie - ale umiejętności wysławiania się w języku ojczystym.
To jest szkoła, która uczy - teoretycznie i praktycznie m.in. szycia - dziewczyny poznają pewne kanony rządzące krawiectwem od projektowania po szycie. Dlatego wiele z tych kreacji to są prace modelowe, ukazujące zasady rządzące krawiectwem, wiadomo, w części tych kreacji nie wyjdzie się na deptak spacerować.
Akurat ta szkoła jest jedną z tych, które faktycznie czegoś uczą. Brawa dla dziewczyn za pomysłowość i odwagę - załóż coś na siebie "marto" i wyjdź na wybieg, ocenimy cię, ale wcześniej popracuj solidnie na językiem polskim.
W dodatku niektóre projekty różnią się od uszytych strojów.(Wiem, bo ja zajęłam 1 miejce :)) Nie możemy wymagać perfekcjonizmu, ponieważ osoby, które to szyły dopiero się uczą! Wiadomo też, że szkoły nie stać na drogie materiały itp.
W dodatku niektóre projekty różnią się od uszytych strojów.(Wiem, bo ja zajęłam 1 miejce :)) Nie możemy wymagać perfekcjonizmu, ponieważ osoby, które to szyły dopiero się uczą! Wiadomo też, że szkoły nie stać na drogie materiały itp.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!