metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Raffi ~Raffi (Gość)07.04.2012 23:28

Brawo dziewczyny! Nie od dziś wiadomo, że "odzieżówka" to najbardziej kreatywna w Piotrkowie szkoła średnia.

00

Luca ~Luca (Gość)08.04.2012 16:05

dlaczego wykasowaliście mój komentarz, ten o tych krzywych nogach??? pytam was?

00

jeju ~jeju (Gość)08.04.2012 20:44

jak te młode dziewczyny się teraz ubieraja;/ tragedia!!! one myślą, że są fajniejsze bo założą mini czy dekold( nie mówiąc, że wiekszość z nich nie ma co pokazywać) TRAGEDIA! szanujcie sie dziewczyny

00

M ~M (Gość)09.04.2012 18:25

Nie wszystkie sie tak ubierają!!!:)

00

ares1 ~ares1 (Gość)09.04.2012 18:38

"jeju" napisał(a):
jak te młode dziewczyny się teraz ubieraja;/ tragedia!!! one myślą, że są fajniejsze bo założą mini czy dekold( nie mówiąc, że wiekszość z nich nie ma co pokazywać) TRAGEDIA! szanujcie sie dziewczyny

To w co się mają ubierać?!W habit?!

00

Tartu Tarturanga09.04.2012 18:42

"ares1" napisał(a):
To w co się mają ubierać?!W habit?!

Stosownie do sytuacji :)
Widziałem laskę - matkę chrzestną w czasie ceremonii w kościele w takiej mini - że jak schodziła po schodach to jej bieliznę było widać (chyba bieliznę);)

00

ares1 ~ares1 (Gość)09.04.2012 18:45

"Tartu" napisał(a):
Stosownie do sytuacji :)

Zaraz zaraz!Odnoszę się do postu wyżej!A napisany jest ogólnikowo!

"Tartu" napisał(a):
Widziałem laskę - matkę chrzestną w czasie ceremonii w kościele w takiej mini - że jak schodziła po schodach to jej bieliznę było widać (chyba bieliznę);)

Fakt nie na miejscu z tym że nie ma tabliczek przy kościele że trzeba mieć zakryte ramiona , nogi jak to z wejściem na Watykan :)))

00

Tartu Tarturanga09.04.2012 18:57

Choć do takich "bocianich" nóg i leginsów trzeba nieć figurę i kształty bo efekt może być tragiczny :)

00

ktoś ~ktoś (Gość)10.04.2012 15:07

ale przecież żadna z tych dziewczyn nie jest gruba!

00

Zbulwersowana ~ Zbulwersowana (Gość)10.04.2012 19:24

Skoro to odzieżówka to po co dawać komentarze typu '' jak one sie ubierają?. Nie ubierają sie tak na codzień bo wiem bo chodzę do tego technikum więc skoro ktoś nie wiem może niech sie nie wypowiada dni otwarte szkoły więc był pokaz mody w którym uczestniczyły dziewczyny ze szkoły , a stroje byly szyte przez uczennice chodzące do tej właśnie szkoły wiec jak juz komentować to z pewnością że te komentarze mają stycznośc do tego bo nie wiem w czym problem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat