metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
taki jeden ~taki jeden (Gość)02.10.2012 10:08

Brawo, Pni Anno! Bardzo fajny artykuł - dzień się zaczął od uśmiechu :)

00

Kalinka ~Kalinka (Gość)02.10.2012 10:13

"koklusz2" napisał(a):

bardzo trafny komentarz. W samo sedno!

00

z-9 ~z-9 (Gość)02.10.2012 11:16

I tak powinny być pisane artykuły na tym portalu. Niestety, to rzadko tu spotykany wyjątek.

00

. ~. (Gość)02.10.2012 11:36

Świetna rozmowa, czy można dodać plik dźwiękowy??? Taki plik zrobiłby furorę w sieci i nie tylko.

00

sklave sklaveranga02.10.2012 12:36

Wojewódzki Inspektorat Ochrony Środowiska to tylko przechowalnia dla byłych lokalnych kacyków.
Widocznie zadanie przerosło inspektora.
http://sklave.manifo.com/foto-szopka

00

luzik ~luzik (Gość)02.10.2012 13:36

"raw" napisał(a):
To jest nadana kontrola.Nie dołożyłeś się do wyborów to masz!

A może ktoś dostał jakiś cynk i pomyślał, że właścicielowi będzie się teraz lepiej żyło ??? I postanowił wyciągnąć rękę? Bo może wystarczy i dla niego ???

00

z9 ~z9 (Gość)02.10.2012 13:55

"z9" napisał(a):
I tak powinny być pisane artykuły na tym portalu. Niestety, to rzadko tu spotykany wyjątek.

Koleś od moderacji. A co było niezgodnego z regulaminem w drugiej części powyższego komentarza, co kazało ci to usunąć?
Zajmij się tym, na czym się znasz.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)02.10.2012 14:31

Niestety nasze miasto nie ma w ogóle wytyczonych stref mieszkalnej, handlowej, przemysłowej i to są tego skutki.

00

dofn ~ dofn (Gość)02.10.2012 15:19

ten kontroler to jakis... no niewiem z ktora umyslaowa gr. inwalidzka ludzi zatrudniaja w tym inspektoracie?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)02.10.2012 15:38

Nie sądziłem, że trafię tu na artykuł, który mnie tak rozbawi.

Cytuję:
- Trwa kontrola i może bym się wypowiedział, jak już będzie po zakończeniu kontroli, a na czym polega kontrola – w czasie jej trwania nie chciałbym mówić – odpowiada przedstawiciel ochrony środowiska.
- Kontrola polega na kontroli – odpowiada kontroler.
- Kontrola polega na kontroli składu węgla
- Jesteśmy w trakcie kontroli, nie może pani zapytać.
Jestem w czasie kontroli. Ja bardzo zapraszam do udzielania wywiadów, ale po kontroli.
- No bo jestem w czasie kontroli. Chciałbym się skoncentrować.

Taaa... A to je amelinium! Tego nie pomalujesz!! :))

"Pietrek" napisał(a):
Śmiem twierdzić ze kontroler do DEBIL

Może w tej inspekcji też jakieś parytety mają. A na takich pracowników dostaje się dotacje :))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat