Czy wy wszyscy poniżej nie skończyliście podstawówki? Smutno mi kiedy ludzie dowartościowując swoją płytką osobowość sięgają do tak żenującego poziomu retoryki.
pfff. Życzysz śmierci innym. Jakie to typowe dla szczeniackiego, otumanionego pokolenia, które myśli, że pozjadało wszystkie rozumy. Boże miej nas w swojej opiece, gdy będą rządzić Polską. Legalizacja sregalizacja :)(Co innego palić, a co innego zrobić sobie z tego cel życia).
coz... debil i tyle.
ja tam uwazam ze powinna byc ale w tym wypadku to tak samo jak by jechał pijany. alkohol jakos zabroniony nie jest....
To najgroźniejszy mit, że marihuana szkodzi w takim samym stopniu jak alkohol. Można długo wymieniać: problemy z układem oddechowych, układem pokarmowym ale najważniejsze - z psychiką! Rozejrzyjcie się wokół siebie, pewnie macie znajomych, którzy palą od paru lat. Oceńcie ich zachowanie, ich życie. Marihuana może leczyć!! I pomaga! Jak każdy narkotyk. Ale rąbie szare komóry w mózgach młodych dojrzewających ludzi, którzy otumanieni kłamliwą propagandą wierzą w cudowną moc marihuany. Nie ma w tym cudu. Tylko chęć legalnego zarobku u tych,którzy teraz muszą się ukrywać i prać kasę z dilerki.
chociaz na miasto wyjechal :P pewnie by zdal bo na luzie byl :D mam pytanie czy teorie bedzie mial nadal zaliczona??:D
Szkoły pozamykać , historii nie uczyć dać trawkę młodzieży i wojny nie trzeba. Naród już w garści ... "tak trzymać"
Jak dla mnie palenie powinno być zlegalizowane nie bylo by tyle szumu o to tylko to tez sie wiaze z odpowiedzialnoscia nie powinno sie wsiadac w szczegolnosci po srodkach odurzajacych bo przeciez wtedy naraza sie nie tylko siebie na wypadek ale i tez innych taki juz do konca zycia nie powinien miec mozliwosci utrzymania prawa jazdy apropo ja nie pale takich badziewi a jestem za legalizacja to tyle
test z odpowiedzialności? w tym kraju każdy oblewa go kilkadziesiąd razy dziennie
Teraz będzie jeździł na haju bez prawka... jak wielu w tym mieście. Oczywiście bez prawka, niekoniecznie na haju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!