i takie są skutki głosowania na palikota, naćpane dzieciaki za kierownicami.
Jak dla mnie to nie powinno być żadnej legalizacji i zapomnieć o tym! Na stos z ruchem wolnych konopi.
tez mi coś, a matka madzi zabiła swoje dziecko i jakoś żyje. mi za 2 gramy znalezione w domu zawineli dlugo odkladane pieniadze, minely 4 miechy i slowem sie prokuratura nie odezwala. Nie jestem głupi i wiem jak dziala system szatana przeciwko uczciwym ludziom. Nie szlajałem sie noie chlałem nie biłem , pomagałem bez lansowania sie a co dostalem od panstwa? że okradli mnie i potraktowali jak przestepce. Policja ma uklady z najwiekszymi "kozakami" tego miasta i taka jest prawda. Cieszcie sie satanisci i sprzedawczyki bo zostala wam ostania dekada tego waszego GÓWNA!!!
A jakim cudem pracownicy ORD i egzaminator dopuścili naćpanego gościa do zdawania egzaminu i co gorsze, do prowadzenia pojazdu pod wpływem narkotyków ??? Czy egzaminator nie powinien odpowiadać za to, że pozwolił wyjechać na drogę publiczną ?
co to k***wa znaczy dla kurażu? swoją drogą mógł spida sobie śupnąć mniejszy wtedy przypał a ty gość ma lipe
Jakie to typowo polskie. Nie zna się sytuacji, nie ma się wiedzy, to trzeba zmieszać z błotem : ) Boże, kiedy to pokolenie wreszcie wymrze?
Takiemu kolesiowi to już nigdy nie powinni pozwolić prowadzić pojazdu. Skoro na egzamin potrafi przyjść na haju, to w życiu codziennym też będzie tak postępował. Głupie tłumaczenie "dla kurażu", jeżeli stresuje go jazda to niech chodzi pieszo. Bardzo dobrze, że go dorwali.
Mógł wziąć przeciwbólową tabletkę z codeiną. No i klops bo codeina to pochodna "takiego jednego narkotyku". No i został narkomanem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!