Właśnie a wszystkich karcisz i ganisz jakbyś wszystkie rozumy pozjadał Ty mądralko jeden.
Trzeba było podczas tych 10 lat nauki w 7-klasowej szkole podstawowej szanować nauczycieli, to wiedziałbyś teraz, jak się pisze "ichtiolog". Cóż ci obecnie pozostało, w innym wątku tylko pomstować na nauczycieli, daleeeeeko ci do nich, baaaaardzo daleeeeeko!
I nie o część Twojego "muzgu".Jeśli takowy posiadasz w co ja jak wielu forumowiczów mamy pewne watpliwosci.
Sorry Winnetou.Jesteś Wielki.Każdą naganę (merytoryczną a tu brak takich) przyjmuje z pokorą.Taki wygłodniały to ja nie jestem.Ale jak prawda jest po mojej stronie to nie odpuszczam.Pozdro dla Maćka.
masz coś koleś z główką,weź sie rozpędź i pierdyknij z dyńki w jakiś filar,proponuje podziemny parking w epicentrum.
Albo skocz z kancelarii chojniaka na indiańca.
Może lepiej ktoś poinformuje mieszkańców ulicy Działkowej 6,kiedy rozpocznie się wymiana instalacji gazowej.Gaz wyłączyli w całym bloku(55mieszkań)w dniu 29marca2012r.Tyle miesięcy mieszkańcy męczą się bez gazu,ciepłej wody itd...-SKANDAL!!!
Wracając do tematu ;-> oczyszczenie Strawy ma jedynie sens jako głównego kanału burzowego miasta.To zawsze powinno być w dobrym stanie technicznym.
Ale zarybianie - przepraszam,ale to już prześmieszne...
Kolejna obietnica bez pokrycia dla lemingów. http://www.piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/remont-kanalu-modernizacja-ulicy-i-nowe-rondo-w-jednym
Miała. Minęły 2 lata i nic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!