Z utęsknieniem czekam!
Wreszcie będzię jakieś schronisko z prawdziwego zdarzenia :)
Mam nadzieje, że personel będzię odpowiedzialny i nie trzeba będzię się za niego wstydzić.
Personel jest ten sam do na Glinianej. A czego ty oczekujesz, że masz obawy czy nie będziesz się musiał za nich wstydzić?
Gdyby nie pani Fałek to by tego nowego schroniska nie było a psy wywieziono by do schroniska w Łodzi za co trzeba by słono zapłacić. Nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj publicznie. To Chojniak zapowiadał wywiezienie tych psów bo warunki jakie im miasto stworzyło urągają wszelkim normom i powiatowy lekarz weterynarii nawet zamknął schronisko na Glinianej na jakiś czas. Pozdrawiam p. Fałek i cały personel. Życzę wytrwałości a od ludzi więcej życzliwości.
Ja tam nie wiem, nikogo za rękę nie złapałem , ale słyszałem że jedzenie typu karma, dobre koce bardzo podejrzanie znikają i nie trafiają do potrzebujących zwierząt, ale to jak mówię nikogo na gorącym uczynku nie złapałem.
Wiem jedno, że schronisko z prawdziwego zdarzenia powinno być w Piotrkowie i pomysły z Łodzią czy Bełchatowem pewnego czasu są głupim rozwiązaniem.
A ty mistrzu nie zrzucaj całej winy na jedną osobę, mam na myśli tutaj Chojniaka, który jeśli już byłby winny to na pewno nie on sam, a sprawa schroniska ciągnęła się już bardzo długo i jakoś nikomu nie chciało się zaragować przez długi czas na te skandaliczne warunki w schronisku na Glinianej. Teraz mam tylko nadzieje że zwierzętom będzię dobrze, choć to niewłaściwe określenie, dobrze im będzię dopiero jak będą miały kochający dom i warunki do ich potrzeb.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!