metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
arti2811 ~arti2811 (Gość)07.08.2010 07:15

"Patrycja" napisał(a):
Trzeba się cieszyć, że mamy browar pod nosem a nie nosem kręcić

Tylko żeby był to odpowiedni smak bo co mi po browarze który syf wytwarza.

00

Dell ~Dell (Gość)07.08.2010 10:03

"arti2811" napisał(a):
Tylko żeby był to odpowiedni smak bo co mi po browarze który syf wytwarza.

Chyba przesadzasz... i to mocno. Napij się chemiczniaka znawco.

00

97-300 97-300ranga07.08.2010 10:33

"Patrycja" napisał(a):
A ja tam się cieszę, ze w naszym Piotrkowie firma w siłę rośnie i chce coś fajnego robić, wyjść z tym w Polskę i, że robi pod to historię. Trzeba się cieszyć, że mamy browar pod nosem a nie nosem kręcić. Co to w tym naszym mieście za pasożyt siedzi, że najlepiej to tylko narzekac i drugiemu wytykać, byle co byle wytknąć. O swoim źle się nie mówi.

Brawo,jestem za!

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)07.08.2010 13:36

"Dell" napisał(a):
Chyba przesadzasz... i to mocno

No chyba nie do końca bo o ile pamietam Mocny Full Ferdynanda K. jakoś furory większej nie zrobił!

00

Partycja ~Partycja (Gość)07.08.2010 14:19

"arti2811" napisał(a):
No chyba nie do końca bo o ile pamietam Mocny Full Ferdynanda K. jakoś furory większej nie zrobił!

O ile ja pamiętam było to dobre kilka lat temu, od tego czasu oferta chyba się zmieniła przyznasz. Piłam te nowe piwa po promocji w Focus Mall i chyba tylko ignorant może je syfem nazywać. Ale pomijając walory smakowe bo to subiektywna ocena, Art, firma zatrudnia pewnie kilkaset osób, Ty dalej tak wspieraj lokalny biznes który pewnie płaci do kasy miasta spore podatki i daje pracę ludziom a za kilka lat obudzisz się w mieście ruinie...

00

K. ~K. (Gość)08.08.2010 12:51

"arti2811" napisał(a):

Bo nie zdążył ;) http://pl.wikipedia.org/wiki/Mocny_Full

Cytuję:
Po emisji serialu przez krótki czas piwo o takiej nazwie było dostępne w sprzedaży, zostało jednak wycofane z powodu naruszenia przez producenta piwa praw autorskich należących do autorów serialu (produkowane było przez Browar Kiper w Piotrkowie Trybunalskim).

00

BLEKI BLEKIranga08.08.2010 13:36

a kilka razy piłem Mocnego Fulla, bez rewelacji

00

ObserwatorK ~ObserwatorK (Gość)08.08.2010 15:16

Czy wiecie coś o cukierkach na bazie piotrkowskiego piwa: czy gdzieś je już widzieliście/ wiecie coś na temat wprowadzenia ich do sklepów?
Z innej beczki: jakiś czas temu jałowiec został wyeksponowany w Carefourze i tak jest do tej pory. Może piotrkowski napój powróci do łask. Dobrze by było, by "wypłynął na głębszą wodę". Troszkę się jednak ostatnio zawiodłam, bo po spróbowaniu piotrkowskiego napoju miałam wrażenie, że nie jest on tak samo dobry jak kiedyś; mniej "zawiesisty", mniej goryczki, bardziej jakby "rozwodniony" (ma ktoś też takie spostrzeżenia?).
*** Już nie pepsi i nie cola, na jałowca przyszła pora!***

00

BLEKI BLEKIranga08.08.2010 16:04

Cukierków z Wawelu nie widziałem bo nie szukałem, a Jałowiec nadal jest taki jak powinien, mnie się wydaje, że kiedyś właśnie robił się na dnie taki zawiesisty osad. Ps. Jak znajdę cukierki to dam znać.

00

motyl ~motyl (Gość)08.08.2010 16:46

"ObserwatorK" napisał(a):
Troszkę się jednak ostatnio zawiodłam, bo po spróbowaniu piotrkowskiego napoju miałam wrażenie, że nie jest on tak samo dobry jak kiedyś; mniej "zawiesisty", mniej goryczki, bardziej jakby "rozwodniony" (ma ktoś też takie spostrzeżenia?).

Niestety ja mam takie same odczucia. Ale jak wiecie aby towar był wystawiony w markecie musi się on wkupić (zapłącić za miejsce) a to odbija się na jakości. Teraz to w sumie farbowana woda 1,2 litra udająca 1,5 l.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat