I nie komentuj.
Wow, Człowieku wylałeś z siebie widzę całą żółć i frustrację do tego świata w tym kretyńskim wpisie. Wg Ciebie jakby płacili za krew to by mieli więcej pieniędzy na sprzęt i operacje?! A skąd WOŚP ma kasę? Od ludzi, którzy kierują się bezinteresowną chęcią pomocy innym, czym to się różni od oddawania krwi?
jest tak dlatego, że niestety jest więcej takich samolubnych, egocentrycznych, interesownych, aspołecznych, zawistnych ludzi jak Ty w tym kraju. Reszty tego populistycznego bełkotu nie będę komentował, za dużo bzdur.
mój Tato był honorowym dawcą krwi,ja niestety nie,ale wiem tyle,że każda oddana jednostka jest na wagę złota.Nasze ciała w ciągu 24h są w stanie zastąpić ubytek oddanej krwi.Jedna jednostka krwi to około pół litra,w naszych żyłach krąży jej od czterech do sześciu litrów krwi,więc wydaje mi się ze bez problemu możemy pozwolić sobie na ubytek w naszych żyłkach.Bierzmy się więc do roboty,a raczej do oddawania naszych zapasów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!