metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
jojo ~jojo (Gość)21.01.2010 13:19

Policja poszukuje osoby, która zgłosiła prawdopodobnie „fałszywy alarm". -możę ogłoszenie do radia i telewizji dac to sama sie zgłosi

00

rafał1504 ~rafał1504 (Gość)21.01.2010 14:16

złapać dziada niech zapłaci za akcje i swoją głupote.oczywiście niech odsiedzi swoje.

00

on ~on (Gość)21.01.2010 14:42

widze ze ludzie nie maja co robic ale wydaje mi sie ze jakis nastolatek zadzwonil i nie wie co go pozniej bedzie czekalo ale i tak go dorwia:))

00

Piotrek ~Piotrek (Gość)21.01.2010 15:37

Cytuję:
widze ze ludzie nie maja co robic ale wydaje mi sie ze jakis nastolatek zadzwonil i nie wie co go pozniej bedzie czekalo ale i tak go dorwia:))

Gnojek pewnie kupił sobie telefon na kartę i ma nadzieję, że jest nie do namierzenia.

00

Laaady_17 ~Laaady_17 (Gość)21.01.2010 18:00

haha xD ten facet, który zadzwonił z pewnością miał coś nie ten teges pod sufitem.
i tak go namierzą i tak xD
dzięki nie mu nie mieliśmy lekcji xD
no ale hmnn coś za coś..

00

michal3776 ~michal3776 (Gość)21.01.2010 20:33

glupota ludzka niezna granic . mam nadzieje ze zaplaci za swoja glupote i to drogo !!!!!

00

Olka ~Olka (Gość)21.01.2010 20:41

"Laaady_17" napisał(a):
haha xD ten facet, który zadzwonił z pewnością miał coś nie ten teges pod sufitem.
no ale hmnn coś za coś..

Ależ Ty jesteś durna! Zmarła kobieta. Ludzie, których ewakuowano pewnie umierali ze strachu, a Ty się cieszysz, że lekcji nie miałaś!?! Jezu, co za mentalność...

00

KORNIK ~KORNIK (Gość)21.01.2010 20:49

i tak go złapią w dzisiejszych czasach nie jest to takie proste być anonimową osobą na świecie a jeszcze jak dorzucą mu śmierć taj kobiety to facet bedzie miał wakacje na koszt państw a na Wroniej

00

Ziiom ~Ziiom (Gość)21.01.2010 21:32

"Olka" napisał(a):
"Laaady_17" napisał(a):
no ale hmnn coś za coś..
Ależ Ty jesteś durna! Zmarła kobieta. Ludzie, których ewakuowano pewnie umierali ze strachu, a Ty się cieszysz, że lekcji nie miałaś!?! Jezu, co za mentalność...

No niestety tacy ludzie chodza do 3...

00

Prim3 ~Prim3 (Gość)21.01.2010 21:44

O wypraszam sobie. Ja też chodzę do III LO i nie wszyscy sa tacy jak "Laaady_17"
A tego żartownisia na serio powinni wsadzić do więzienia...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat