Popieram to nie miejsce na taką błyskoteke!Czy ktoś tam w ogóle sprawdza wiek wchodzących?Może Pan nowy komendant by się tym zajął.
Sam się bał, bo pewnie jako 26-latek by manto dostał od 49-latka, więc zawołał jeszcze kolegę :/ Już pomijając całą patologię tych ludzi, to facet przystawia się do dziewczyny, a sam pokazał, że babą jest.
Jak ktoś widział to na własne oczy i mi o tym powiedział, to dlaczego mam nie pisać, że słyszałam??? Akurat wierzę tej osobie. Po co miałaby kłamać?
Jak ktoś widział to na własne oczy i mi o tym powiedział, to dlaczego mam nie pisać, że słyszałam??? Akurat wierzę tej osobie. Po co miałaby kłamać?
Jeśli dyskoteka przeszkadza nie tylko jednej osobie, to trzeba się zorganizować, pochodzić po domach, pozberać podpisy,zanieśc na Policję i do spółdzielni. Jak nie będzie reakcji-zgłoszenie do prokuratury. To nie takie niewykonalne, trzeba sie tylko "nachodzić". Nie można ze wszystkim oglądać się na innych,psioczyć na kolesiów, bo sprawa sama sie nie rozwiąże.
Zachęcam do spróbowania!
Jak widać debilizm w Piotrkowie szybko się rozprzestrzenia...
to samo co 5 latek w przedszkolu... Bawił się...
Nie wiem po co, ale kłamał. Ja byłam w sobotę OSOBIŚCIE w insomnii i nic takiego nie miało miejsca.
a ja znam całkiem inny scenariusz tego wydarzenia :/ córusia poszkodowanego to flirciara,kokietka i podpuszczara..znała dobrze obu Panów, których teraz chce "naciągnąć" z tatusiem na odszkodowanie :( taka jest cała prawda :( Ojciec był potężnie pijany i bardzo agresywny od początku, ochrona nawet wyprowadziła Go z lokalu. Córka bajki opowiada wszystkim, bo najpierw wywijala, a potem chciała przed kolegami ojca siłą zaszpanować..a teraz wielce napadnięci i okradzeni!!Trzeba było więcej alkoholu pić ala modeleczko z Warszawy..to może jeszcze ktoś by coś Ci niby ukradł!!??Zabrakło Ci juz pieniędzy z reklamy na waciki pewnie..to teraz Twoja nowa rola..poszkodowanej i że chcesz teraz normalnych pożądnych chłopaków wkręcięcić!!!Są świadkowie....na szczescie, VaBank i na bank...
BREDNIE!!Ci Panowie sa poszkodowani!!Ta dziewczyna to aktoreczka mloda i naciagaczka..nalpierw chlopaka kokietowala, podpuszczala, potem sie jej znudzilo..i ojca podminowala, by chlopakow pogonil a teraz graja oboje szopke!!!jak ktos trafnie zauwazyl..jaki normalny ojciec chodzi z corka na dyskoteki...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!