no to jeszcze kosciolek i wszystko gra na 102;)
Z Twoich wpisów wnoszę, że Ty masz jakis problem. Nie ośmielam się domyślać jakiej jest natury.
Twoje wpisy są jak z dowcipu o głupim Jasiu któremu wszystko się z jednym tematem kojarzyło.
Nie możesz być taki monotematyczny. Rozejrzyj się dookoła, świat nie jest jednowymiarowy tak ja Ci się wydaje.
ja tylko stwierdzam fakty i to co się dzieje, a to że jestem monotematyczny to mnie najbardziej rozbawiło;)
A wieniec zrobili, czy tak jak w schronisku, gdzie zdejmowali dach, bo o wieńcu zapomnieli?
ja tylko stwierdzam fakty i to co się dzieje, a to że jestem monotematyczny to mnie najbardziej rozbawiło;)
Nie stwierdzasz żadnych faktów, tylko wzmacniasz swoje urojenia.
Reprezentujesz bardzo często występujący typ człowieka śmiejącego się z tego czego nie jest w stanie zrozumieć. Nie staraj się śmiechem zagłuszać jałowości Twoich poglądów-jeśli można to nazwać poglądami.
poglądy moje są takie, że w tym mieście jest przesyt niepotrzebnych inwestycji, miasto oddaje atrakcyjne i centralne tereny pod zabudowę, która nie jest koniecznie potrzebna, do tego nikt nie zapytał mieszkańców o zdanie, a kościół jest instytucją dla ducha społeczeństwa i z tego się utrzymuje, dlaczego takiego kościoła nie ma w regionie Wroniej?
Wypluj te słowa ! Strach pomyśleć co by mogło się stać gdyby zapomnieli o wieńcu !
poglądy moje są takie, że w tym mieście jest przesyt niepotrzebnych inwestycji, miasto oddaje atrakcyjne i centralne tereny pod zabudowę, która nie jest koniecznie potrzebna, do tego nikt nie zapytał mieszkańców o zdanie, a kościół jest instytucją dla ducha społeczeństwa i z tego się utrzymuje, dlaczego takiego kościoła nie ma w regionie Wroniej?
Po pierwsze nie w tym mieście, tylko w naszym mieście,
oczywiście jeśli identyfikujesz się ze wspólnotą i miejscem.
Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz zachwycony budową kościoła. Uważasz, że kościoły powinny być budowane na terenach mało atrakcyjnych i za zgodą mieszkańców, wytłumacz dlaczego? Tymczasem kościoły będą budowane tam, gdzie chcą tego wierni i nic Ci do tego.
Czytając Twój post odkryłem, że już wiem z czym sie Tobie wszystko kojarzy-z pieniędzmi. Czyżby jakiś deficyt ?
Ja oczekuje na pierwszy Meczet ;)czemu centra religijne tylko jednego słusznego wyznania? ciekawe ile protestów by wpłynęło przy zapowiedzi budowy takiego obiektu.
Patrząc na to budownictwo śmiem twierdzić ze te bloki nie przeżyją plytowcow.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!