Na stronie http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=7&id=1129&x=150&y=6 można znaleźć ogłoszenie dotyczące konkursu na rzecznika prasowego UM. Są tam 2 załączniki:
* Ogłoszenie o naborze
* Informacja o wynikach naboru
A kiedyś w takich ogłoszeniach były 3 załączniki:
* Ogłoszenie o naborze
* Lista kandydatów spełniających wymagania formalne
* Informacja o wynikach naboru
Czy tak wygląda jawność władzy według Krzyszofa CeHa?
Już nie muszą od stycznia zmieniło się prawo.
wspólczuję współpracownikom. przesledźcie karierę zawodową BT - nigdzie nie wytrzymują z nim wicej niz 1,5 roku :)))
1,5 roku to akurat do wyborów, a następca Krzysztofa I Pobożnego zatrudni osobę kompetentną.
Teraz już wiem, skąd tyle oszczerstw w temacie nepotyzmu wśód SLD."Czas błędów i wypaczeń", jest autentycznie wypaczony i na dokładkę niesprawdzony w punktach które mnie dotyczą. Może nie mnie, ale mojego ojca i jego jego kilku znajomych/przyjaciół/.Nazwisko moje rodowe prawdopodobnie predysponuje mnie do wytoczenia Panu procesu.
Hmmm, gdzie Piotrków a gdzie Bydgoszcz? Ciekawam gdzie nabył Pan wiedzę odnośnie koneksji rodzinnych.?Ot tak zapytam;
Dlaczego na na Pana stronie nie można sie wypowiadać?
Córka "nepotyka" w/g Pana "ustawiona"... idiotyzm
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!