nie przesadzaj że musiałeś biegnąć do bankomatu bo bankomat masz w budynku dworca to nie przesadzaj
Terminal jest sprawny, te kobiety nie mają po prostu pojęcia jak to działa :-D i boją się tego :-D, albo dostały nakaz aby wyciskać gotówkę bo wiadomo, bank prowizję weźmie od karty :-/. Też bardzo często uniemożliwiano mi w tych kasach zapłatę kartą, argumentując, że np. 40 zł to powinienem mieć w kieszeni :-) i nie dało rady za nic przekonać baby, że nie mam 40 tylko 36 :-D
kurde denerwuja mnie tacy ludzi korzy nia maja paru zlotych w portfelach - na zakupy na benzyne, niedlugo beda zadac zyby w autobusach dalo sie placic karta
jakie to szczęście, że piotrkowianie na co dzień nie żyją poważniejszymi problemami
Może po prostu nie masz lub nie umiesz korzystać z karty i wstydzisz się do tego przyznać, stąd nerwy?
Wcale nie głupi pomysł!
Nie wolno normalnie przejść na peron 2, teraz jeszcze nie można normalnie kupić biletu... Jeździcie jeszcze koleją? ... Bo ja już dziękuję.
Jasne, że niegłupi. Tym bardziej, że w obieg - z coraz większym powodzeniem - wchodzą karty tzw. zbliżeniowe (technologia PayPass :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!