U mnie masz już ciepło,wyjechałeś za granice miasta.....Wróciłeś do czworaków.
Nie powinno być pośredniaków utrzymywanych z pieniędzy podatnika.Ludzie tam zatrudnieni nic nie robią,siedzą i biorą pieniądze za nic.Oczywiście pracują tam jedynie ci którzy mają układy.I tak się kręci w tej naszej Polsce,że potem mamy deficyt nie powinno już nikogo dziwić.Jeśli bezrobocie faktycznie spadło to tylko dlatego że ludzie z miasta i kraju uciekają.Z pewnością ów PUP nie ma ze spadkiem bezrobocia nic wspólnego.
taa. zgodnie z zasadą praca twoim drugim domem?? A jak mąż i żaona pracują w różnych miejscowościach to co? mają sie rozwieść?
Pracujesz w Piotrkowie, a podatki płacisz w Woli K., a potem psioczysz na drogi w Piotrkowie albo na złe odśnieżanie. Tydzień chorobowego na żniwa? Mam do Ciebie pytanie: Po ile ziemniaki?
obawiam się, że podatek dochodowy nie jest podatkiem lokalnym
PIETREK
Jak wrócisz będziesz miał awizo do sądu.
Mniej mów :))
Z życia wzięte: mieszkam w Piotrkowie, pracuję w Tomaszowie, a mój mąż w Bełchatowie:) Jakieś rozwiązanie?? Dlaczego mam cierpieć skoro miasto, w którym mieszkam nie jest w stanie dać mi pracy??
A co ma piernik do wiatraka? Artykuł jest o spadającej liczbie bezrobotnych, a nie o meldunku lub odprowadzeniu podatku.
a czy ta instytucja znalazła komu pracę/? raczej wątpie. a bezrobocie wcale nie spada. ludzie sie poprostu nie rejestruja bo im się nie chce ciagle odchaczać, pracy i tak nikt im nie da.....
A to ta Pani ze zdjęcia co ustawia przetargi w piotrkowskim PUP... dużo kasy do rozdysponowania dużo do ustawienia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!