metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)05.03.2012 09:09

Jak zawsze medal ma dwie strony :(((

00

rybka ~rybka (Gość)05.03.2012 11:18

ja tez bez wody żyłam ostatnie trzy tygodnie to skandal żeby NIKT nie umiał zapewnic beczkowozu lub samych beczek mniejszych:( musiałam na własną rękę wszystko robic....

00

rybeczka ~rybeczka (Gość)05.03.2012 11:26

Ja też przez 3,5 tygodnia żyłam bez wody i NIKT nie próbował mi pomóc to skandal ,też juz powinnam zgłosic to do jakiś mediów może wtedy by sie ktos ruszył. Jednak wolałam na własny koszt odmrozic wode.

00

niezależny ~niezależny (Gość)05.03.2012 11:44

Jaki Pan taki kram. Nigdy najedzony nie zrozumie glodnego. To jest arogancja władzy. Czas na referendum o odwołanie Prezydenta i Rady Miasta.

00

wyborca ~wyborca (Gość)05.03.2012 19:49

"niezalezny-" napisał(a):
Jaki Pan taki kram. Nigdy najedzony nie zrozumie glodnego. To jest arogancja władzy. Czas na referendum o odwołanie Prezydenta i Rady Miasta.

A co do tego ma Prezydent? Porozmawiajcie z radnymi których wybraliście na swoich przedstawicieli w 2010 r. Gdzie oni są, jak się nazywają i gdzie ich spotkać, dowiecie się w Biurze Rady Miasta na Pasażu Rudowskiego 10.
Radni obiecują dopóki ich nie wybierzemy tak jak posłowie. Jednym z takich obiecywaczy jest radny PO Ludomir Pencina. Rok temu kandydował do Senatu na szczęście się nie dostał. Radzę idźcie do siedziby SLD do posła Artura Ostrowskiego. Biuro nad księgarnią np. kościoła Bernardynów. Jak nie on to radni SLD wam pomogą. Jeżeli i oni nie pomogą to tylko referendum o rozwiązanie rady miasta i odwołanie prezydenta w 2012.

00

guzgu ~guzgu (Gość)05.03.2012 21:27

w takich sytuacjach jest miejsce na działanie prezydenta miasta

00

matka ~matka (Gość)05.03.2012 22:13

ja nie mam wody od 2 lutego do tego zapchaną toaletę. Rozumiem p. Agnieszkę, też mam 2 dzieci i nosze wode z Biedronki...nikogo to nie obchodzi, że żyjemy w żenujących warunkach, a Łaskawy Pan Prezydent stwierdził, że nie ma wpływu na kamieniczników...

00

ares1 ~ares1 (Gość)05.03.2012 22:32

"guzgu" napisał(a):
w takich sytuacjach jest miejsce na działanie prezydenta miasta

Niestety nie ma czasu na takie pierdoły!

00

matka ~matka (Gość)06.03.2012 14:31

Ja nie mam wody od 2 lutego, tez mam 2 dzieci i też noszę wodę w bańkach, a kąpię się gdzie się da.Dlatego doskonale rozumiem rozgoryczenie p. Agnieszki. Dodatkowo mam zapchaną toaletę, załatwiam się albo w toaletach publicznych albo w szkole, gdy idę po dzieci. A Pan Prezydent powiedział że nie ma wpływu na kamieniczników...

00

matka ~matka (Gość)06.03.2012 15:29

Czy ktoś nam pomoże? możemy na kogoś liczyć? przecież w takiej sytuacji jak p. Agnieszka, ja i moi sąsiedzi jest jeszcze kilka osób w mieście. Dlaczego nikogo nie obchodzi, że nie mamy podstawowych warunków do normalnej egzystencji? jest XXI wiek , jesteśmy w UE....i co z tego??

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat