metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)04.03.2012 18:37

"Aman" napisał(a):
Lepiej wyremontowaliby Rolniczą bo żal patrzeć.

Tam nie chcą remontować bo nikt z znajomych nie mieszka nie ma firmy!

00

zaciekawiony ~zaciekawiony (Gość)04.03.2012 23:01

Niniejsza strona zajmuje się sprawami i wydarzeniami z Piotrkowa i okolic, praktycznie z byłego województwa piotrkowskiego. Mam pytanie do admina i moderatora, może nie na miejscu, ale gdzieś muszę zadać to pytanie - dlaczego nie ma informacji, chyba, że ją przeoczyłem dlaczego nie ma informacji z 1.III.2012 o uroczystościach, w państwowe święto złożenia hołdu i czci Żołnierzom Wyklętym, ludziom walczącymi z radzieckimi sługusami, walczącymi z komunistami o Niepodległą i Wolną Rzeczpospolitą Polską? Inna rzecz, że uroczystości te nie były za duże, raptem 100 osób i 6 (słownie sześć) sztandarów, z czego trzy kombatanckie i trzy szkolne, a gdzie Straż Miejska, Straż Pożarna, Policja, reszta szkół, ba! uczelni???? Bardzo smutno wyglądała ta uroczystość? Gdzie byli posłowie ziemi piotrkowskiej? Radni? Hatko pisać.

00

bobi ~bobi (Gość)08.03.2012 07:23

Cytuję:
~zaciekawiony (Gość)
04.03.2012 23:01
Niniejsza strona zajmuje się sprawami i wydarzeniami z Piotrkowa i okolic, praktycznie z byłego województwa piotrkowskiego. Mam pytanie do admina i moderatora, może nie na miejscu, ale gdzieś muszę zadać to pytanie - dlaczego nie ma informacji, chyba, że ją przeoczyłem dlaczego nie ma informacji z 1.III.2012 o uroczystościach, w państwowe święto złożenia hołdu i czci Żołnierzom Wyklętym, ludziom walczącymi z radzieckimi sługusami, walczącymi z komunistami o Niepodległą i Wolną Rzeczpospolitą Polską? Inna rzecz, że uroczystości te nie były za duże, raptem 100 osób i 6 (słownie sześć) sztandarów, z czego trzy kombatanckie i trzy szkolne, a gdzie Straż Miejska, Straż Pożarna, Policja, reszta szkół, ba! uczelni???? Bardzo smutno wyglądała ta uroczystość? Gdzie byli posłowie ziemi piotrkowskiej? Radni? Hatko pisać.

Jak to czemu? Ponieważ radni, straż miejska i cała reszta na to sr... Dla nich liczy się tu i teraz i ile do kieszeni wpadnie, o wchodzę teraz na epiotrków a tu widzę temat

Cytuję:
Region: Urzędnicy mile zaskoczeni stanem dróg

myślę sobie wtf?!. Gdzie człowieku o historii pomyśleć, gdzie wydarzenia Patryjotyczne obchodzić, 8h cisnąć wszystko w kąt i do domu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat