Co to za dziadostwo !!
To MY płacimy za Ciepło i To My decydujemy anie ADMINISTRACJA !!
Co miasto boi się że nie zarobią na CIEPŁOWNI ?
Miasto niech się lepiej zastanowi , bo KARY Z UE za te kominy będą wyższe niż cała wartość miasta ?
Jedno bardzo ważne pytanie do zarządu TBS: Dlaczego do dnia dzisiejszego nie rozliczono sezonu grzewczego 2012/2013?
dopisuje się do pytania, co sie do wafla kombinuje? dlaczego nie ma rozliczenia? jako wspólnota chyba czas zmienić zarządce bo TBS to porażka
A kiedy spółdzielnia Słowackiego zacznie grzać w swoich zasobach?
bo nabrali kredytów i to wspólnota zadecydowała ,żeby w tym roku nie rozliczać ,a nadwyżkę przelać na raty.Coś tu śmierdzi.Ciepło drożeje.Zawsze mieliśmy nadpłatę, teraz co =będą obracać naszymi pieniędzmi.
Dzwoniłem i zostałem poinformowany że rozliczenie ma być po nowym roku... Też mi się to nie podoba i wyczuwam jakiś smrodek podobnie jak 'lokator TBS'. Jak nie będzie nadpłaty to znaczy że zrobili jakieś wałki...
do tbs-owiczów wystarczy zlecić rozliczenie kosztów księgowej za ok. 500 zł na miesiąc i wy decydujecie o wszystkim-bez prezesa rady nadzorczej i innych pasibrzuchów, ale nie wszyscy o tym wiedzą -
Znów zacznie się wielka kradzież ciepła.
Jeżeli dopłaciłeś w rozliczeniu za ciepło w bloku, to wiedz, że mogłeś ogrzewałeś sąsiadów, którzy pozakręcali kaloryfery, aby kapilary im nie parowały. Twoja ściana/strop zupełnie im wystarczyła do ogrzania mieszkania. Sąsiedzi na wiosnę dostali zwrot nie małych pieniędzy, a Ty za to że ich ogrzewałeś przez cały sezon jeszcze karę, że kapilara na kaloryferze bardziej Ci wyschła, niż u sąsiada. Jak najszybciej należy zlikwidować podzielniki ciepła.
Jestem mieszkancem SM"Barbórka" i juz mialem cieplo w pondzialek po poludniu wiec niech redakorzy zastanowią się co piszą i tyle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!