metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ok ~ok (Gość)24.09.2013 15:33

A ja sobie sam włączyłem już dawno

00

Prech z CH ! ~Prech z CH ! (Gość)24.09.2013 16:33

Co to za dziadostwo !!
To MY płacimy za Ciepło i To My decydujemy anie ADMINISTRACJA !!

Co miasto boi się że nie zarobią na CIEPŁOWNI ?
Miasto niech się lepiej zastanowi , bo KARY Z UE za te kominy będą wyższe niż cała wartość miasta ?

00

broda ~broda (Gość)24.09.2013 17:21

Jedno bardzo ważne pytanie do zarządu TBS: Dlaczego do dnia dzisiejszego nie rozliczono sezonu grzewczego 2012/2013?

00

zmutowany chomik ~zmutowany chomik (Gość)24.09.2013 17:31

"broda" napisał(a):

dopisuje się do pytania, co sie do wafla kombinuje? dlaczego nie ma rozliczenia? jako wspólnota chyba czas zmienić zarządce bo TBS to porażka

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)24.09.2013 17:58

A kiedy spółdzielnia Słowackiego zacznie grzać w swoich zasobach?

00

lokator TBS ~lokator TBS (Gość)24.09.2013 18:39

"broda" napisał(a):

bo nabrali kredytów i to wspólnota zadecydowała ,żeby w tym roku nie rozliczać ,a nadwyżkę przelać na raty.Coś tu śmierdzi.Ciepło drożeje.Zawsze mieliśmy nadpłatę, teraz co =będą obracać naszymi pieniędzmi.

00

Mumin ~Mumin (Gość)24.09.2013 21:38

"broda" napisał(a):

Dzwoniłem i zostałem poinformowany że rozliczenie ma być po nowym roku... Też mi się to nie podoba i wyczuwam jakiś smrodek podobnie jak 'lokator TBS'. Jak nie będzie nadpłaty to znaczy że zrobili jakieś wałki...

00

wspólnota mieszkaniowa ~wspólnota mieszkaniowa (Gość)24.09.2013 21:42

do tbs-owiczów wystarczy zlecić rozliczenie kosztów księgowej za ok. 500 zł na miesiąc i wy decydujecie o wszystkim-bez prezesa rady nadzorczej i innych pasibrzuchów, ale nie wszyscy o tym wiedzą -

00

Generator ~Generator (Gość)25.09.2013 00:14

Znów zacznie się wielka kradzież ciepła.
Jeżeli dopłaciłeś w rozliczeniu za ciepło w bloku, to wiedz, że mogłeś ogrzewałeś sąsiadów, którzy pozakręcali kaloryfery, aby kapilary im nie parowały. Twoja ściana/strop zupełnie im wystarczyła do ogrzania mieszkania. Sąsiedzi na wiosnę dostali zwrot nie małych pieniędzy, a Ty za to że ich ogrzewałeś przez cały sezon jeszcze karę, że kapilara na kaloryferze bardziej Ci wyschła, niż u sąsiada. Jak najszybciej należy zlikwidować podzielniki ciepła.

00

luq ~luq (Gość)25.09.2013 00:50

Jestem mieszkancem SM"Barbórka" i juz mialem cieplo w pondzialek po poludniu wiec niech redakorzy zastanowią się co piszą i tyle

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat