metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)29.11.2009 10:01

Powinna być jeszcze zamontowana fotokomórka, która by zliczała ilu delikwentów do szkoły dziś nie przyszło lub ilu opuściło szkołę przed czasem :)
Dobrze, że mnie to wszystko ominęło :)

00

Uczeń ~Uczeń (Gość)29.11.2009 11:23

jeszcze trochę i będziemy traktowani jak przestępcy. Normalnie zaczyna się robić jak w pierdlu.

00

lukch ~lukch (Gość)29.11.2009 14:17

Jak w pierdlu to już jest. Permanentna inwigilacja w drodze do szkoły (monitoring miejski) i w samej placówce. Do tego wypasione komórki z GPSem i mamy Bareję na żywo już bez PRL.

00

ja ~ja (Gość)30.11.2009 11:05

No to 11 się pnie !jeszcze tylko niech nauczyciele zmienią podejscie do uczniów !

00

D_8 ~D_8 (Gość)30.11.2009 09:28

Cytuję:
jeszcze trochę i będziemy traktowani jak przestępcy. Normalnie zaczyna się robić jak w pierdlu.

Ja chodziłem do gimnazjum nr 4, a tam są kamery wszędzie wewnątrz i na zewnątrz (poza toaletami rzecz jasna) i jakoś mi to nie przeszkadzało. Po tygodniu od założenia w ogóle zapomniałem, że istnieją.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat