W naszym szpitalu to chyba będą konsultować bardzo trudne operacje wyrostka robaczkowego. Bo w końcu wszystkie inne przypadki są wywożone np do Bełchatowa.
Z satysfakcją czyta się takie wiadomości o podnoszeniu jakości sprzętu w naszych szpitalach.Pozostaje jeszcze zadbać o wysoki poziom osób obsługujących ten sprzęt. No i adekwatne wynagrodzenie tych osób.
Niech czasem roboty ortopedów nie pokazują, bo będzie wstyd na cały kraj. Właśnie chodzę z ich cudem techniki i ich wiedzy...
Może nie wiem? Wycinanie migdałków tylko?
Dobrze powiedziane,niech napisza artykuł jak pada mocny deszcz co sie dzieje na izbie przyjec(SOR)......powódz..dobrze wykonana robota....:)
No a jak kamera operatorowi się wymknie
i tak po sali pojedzie.
To za oceanem pomyślą że w Polsce szamani
w szałasach operują i o konsultację proszą!!
No chyba że na czas transmisji wszystek
najnowocześniejszy sprzęt z całego województwa zwiozą.
Ta koalicja ma już w tym wprawę wszak przed 1989 rokiem to było nagminne.
Na ten przykład autostrady w tunelach umieścili by wszechobecnej nędzy nie było widać.
Paciorek!
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech- uwielbianego, Stworzyciela Stadionów i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, doradcę Tuska prawdomównego, który z Putina jest zrodzony przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVNu prawdziwego.
....
Wierzę w jeden, wielki, powszechny i europejski kryzys. Wyznaję brak emerytury na odpuszczenie grzechów i oczekuję kromki chleba, szklanki wody i nowej edycji Tańca z Gwiazdami w TVN
więcej:
http://sklave.manifo.com/-nawesolo
Kolejny twój wpis dowodzący niespełności rozumu...
Nie masz pojęcia o różnicy miedzy kamerą telewizji za przeproszeniem publicznej, a kamerą medyczną,endoskopową.
...a zabierasz głos-zresztą jak w każdej sprawie-bez pojęcia o meritum.
A o twojej nienawiści do Tuska już wszyczy wiedzą,zatem afiszowanie się z tym robi się już nudne i niesmaczne...
będą pokazywać jak się ciśnienie mierzy albo jak się NIE powinno operować :) fachowcy piotrkowscy,szkoda gadać
Niech się biorą za leczenie a nie za filmowanie.Już mi się kojarzy to wszystko z tym filmem "Daleko od noszy" albo "Szpital na perypetiach". Nie choruj omijaj szpitale to maksyma piosenki z tych filmów.
No a kto Tobie powiedział że ja Tuska nienawidzę.
Zapomniałem przecież Ty rozumujesz jak dziecko skoro krytykuje to nienawidzi, skoro nie lubi czekolady to idiota....
Widzisz ja Tuskowi jestem gotów tak jak Chrystusowi stopy całować.
Odkąd w Piotrkowie pojawia się wizerunek postaci płaczącej w oknach szacownego budynku to i inne cuda też się zdarzają.
~P51/// Do tego typu transmisji też jest wykorzystywana mini kamera podobna do tej jaką masz w kompie.
http://sklave.manifo.com/galeria
No i dobrze w sumie, że postęp do nas dotarł. Na pewno się przyda. Przypomniała mi się słynna operacja, kiedy Kaszpirowski przy pomocy videoprzekazu na odległość operowaną babę znieczulał. Oby u nas wykorzystywali to tylko w trudnych i nietypowych przypadkach. Jeszcze zakupią maszynę robiącą "ping" i będą mieli komplet:
:)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!