No lepiej wybrać nie mogli :( Ten mentor pełnił już chyba wszystkie funkcję. Zróbcie go jeszcze dyrektorem nowego schroniska dla zwierząt, ktoś bud musi pilnować i psom żreć dać.
Pani Matylda najwidoczniej zazdrości nawet pilnowania psich bud...skoro pisze takie bzdury. Skoro Pol jest wybierany to najwidoczniej jest skuteczny. W RIG-u nikt nie wybiera z przypadku, tam są ludzie wpływowi i zamożni.
wpływowi i zamożni, a chodzi też o kompetencje, nie tylko o znajomości
Extra najpierw przy klaskał podwyżki w imię dobra społecznego hmm czyżby to "dobro" dało mu buzi? :D
Swoją drogą: inżynier SGGW może się przydam komuś? Może zrobicie mi tam miejsce ? Dużo nie wezmę i obiecuje się uczciwie podzielić :D
Pytanie Czy taki "latawiec stołkowy" ma jakieś zaufanie stanowiska przecież z tego "latania" wynika, że do niczego się nie nadaje.
byl tak samo poslem na sejm i po SGGW jak dcc69 kardynalem i klet biskupem:) Sami znawcy tematu w tych komentarzach sie wypowiadaja.Jak juz sie chce ktos wypowiadac to niech lepiej sprawdzi czy cos jest zgodne z prawda.Swoja droga wreszcie kompetentny i wlasciwy czlowiek na tym stanowisku a nie grajacy pod publisie jak znaczaca wiekszosc w tym miescie.
Gdzie mieści się ten Pub Lisie ? Gdzie tak piją pod Pub'em Lisie ? :D
Droga Matyldu!!! Pies co prawda nie człowiek ale żryj sobie sam. Można o psie powiedzieć że je a nie żre . Wiecej kultury .A czy opieka nad schroniskiem to jakaś ujma?
Przypomina mi się scena z filmu, chyba "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" tzn. .....A kim Pan jest z zawodu? Pan z zawodu Marysiu jest DYREKTOREM".... Idealnie pasuje do tego Pana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!