Widocznie myślą dalekowzrocznie i promują się już teraz na następną kadencję za cztery lata. Jak mówi stare przysłowie "trzeba kuć żelazo puki gorące".
Panowie przestańcie pod pretekstem następnej kampanii podrywać piotrkowskie dziewczyny na te bilbordy i plansze, bo one się na to nie nabiorą. Przecież macie żony!
Może to kogoś idol :)))
A przy ul. Jeziornej na płocie na wysokości posesji 84 nadal wisi plakat z podobizną doktora Mariana Be.
Haha ale mi prawo - pouczenie w jakim My żyjemy zacofanym, zdebilniałym kraju.
Jedyne co dobre zrobił pan prezydent to usunął wszystkie swoje plakaty. No chyba, że ktoś jeszcze jakiś widział bo ja nie.
Bez nerwów i niepotrzebnych uniesień proszę. Przyjdzie czas. obiecuje to wam, że samo kiedyś odpadnie.
A ja na przykład nie wiem, czemu też oni nie powpadali na pomysł, żeby te billbordy z lekka uaktualnić. Mały, maleńki, malusi dopisek, a jak miło by nam mieszkańcom się zrobiło. I nie byłoby powodów do malkontenctwa ;) No choćby:
wesołych świąt życzy... P. Grabowski
wesołego alleluja i smacznego mazura życzy... M.Mazur
Świąt przeróżniastych jest u nas do wyboru do koloru. I możliwych adresatów też niemałe grono. Mamy przecież:
Trzech Króli,
Dzień Filatelisty,
Dzień Kota,
Dzień Kobiet,
Święto Teściowych
Dzień Wagarowicza,
Dzień Leśnika i Drzewiarza,
Prima Aprillis,
Boże Ciało,
Barbórkę,
etc.
Prawo prawem ale czy to nie są bilboardy prywatnych firm? - Pewnie daliby inne reklamy tylko reklamodawców brak?! Przywołane przepisy (wg mnie) odnoszą się do takich małych plakatów wieszanych na płotach i naklejanych na słupach...
może powinniśmy mieć pretensje do właścicieli tych tablic, że nic nie robią, a może do firm marketingowych bo nie chcą wywieszać nowych reklam ? no bo jak to tak ukarać ? Polska ma być państwem policyjnym? przecież to już ponoć było i co ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!