Gabryś, focus jest terenem prywatnym i bez uprzedniej pisemnej zgody administracji centrum czegoś takiego jak:
- sondaży
- zbiórek pieniędzy
- agitacji wyborczej itd. wolno nie robić.
To tak jak by Ci wolontariusze do domu wparowali i zbierali pieniądze.
Kolego "loren83" lepsze to niż nie miałoby nie być nic. Po za tym jak ktoś jest markotny z natury to nic mu się nie spodoba. Moim zdaniem fajnie choć o wiele lepiej było w tamtym roku. Pozdrawiam
A ilu wróciło? ;)
Kto policzy, ile forsy poszło na plakaty, spalone gumy, energię elektryczną, artystów, policjantów, strażaków, ochroniarzy, ile kosztował czas antenowy użyczony owsiakowym cudakom przez publiczną telewizję ?
Jak dobrze policzyć, to w skali kraju będzie dużo więcej niż te marne 40 baniek, które ponoć zebrano.
Koszty są zatem nasze - kasa Owsiaka.
Będzie z czego żyć i bawić się przez tydzień na "Woodstoku".
Owsiak to diabeł, a "łudstok" - Sodoma i Gomora :/ Na stos z nim! Chcecie pomagać - Tylko taca! Nie utrzymuję Owsiaka, utrzymuję księży i ich rodziny...
Również mnie to zastanawia. Nie po to jakaś firma angażuje ludzi i środki, żeby później jego nazwę przekręcać i mylić z największym konkurentem. A takie zachowanie jak w tej chwili, czyli zamiatanie sprawy pod dywan (zamiast zmienić błędną informację dalej ona wisi, a wpisy na ten temat są usuwane?) raczej dobrze się w internecie nie kończy. W najlepszym wypadku od takiej bezpodstawnej cenzury odchodzą czytelnicy. Dziennikarz popełnił błąd, usłyszał "pekao" więc założył że chodzi o "PKO BP S.A." bo ciągle ta nazwa się ludziom kojarzy, ale nie widzę powodu aby ta błędna informacja tutaj wisiała. Nie sądzę aby organizator sam nie wiedział kto liczy dla niego pieniądze. Trochę się na was (ePiotrkow) zawiodłem :/
A masz taką koszulkę: http://dobrytshirt.cupsell.pl/produkty/8467-B-D-KSI-DZEM-BIA-O-CZERWONA.html ?
Mnie to też zdziwiło bo przecież przyznanie się do pomyłki nie jest niczym złym a tutaj na gwałt usuwa się wpisy. Tylko po co? U mnie wielki minus.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!