Jeszcze coś a propos stylu jeżdżenia kobiet: Wczorajo godz 19:55 wyjeżdżałem z ul. Sygietyńskiego w w ul. Dmowskiego w lewo. Dojeżdżając do skrzyżowania zauważyłem jadący ul. Dmowskiego (drogą z pierwszeństwem przejazdu) z mojej lewej strony srebrny Volkswagen Golf III EPI 14LX. Jechał on dość szybko, więc czekałem aż przejedzie. Nagle przed samym skrzyżowaniem, samochód ten zwolnił, po czym, bez kierunkowskazu, skręcił w prawo w ul. Sygietyńskiego, na której stałem, aby ustąpić mu pierwszeństwa przejazdu. Za kierownicą tego Volkswagena siedziała kobieta w wieku ok. 30 lat. Kolejny przykład klasycznej "baby za kierownicą", która myśli o wszystkim, tylko nie o innych użytkownikach dróg.
Kolejny wyczyn młodej siksy za kierownicą: http://www.piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/570778,piotrkow-fordem-potracila-motorowerzyste,id,t.html
Wolne żarty !!!!!! Mamusia w sądzie robi.... nawet jej prawka nie zabiorą ....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!