[cytat]Nawet 5 lat/cytat]
naprawdę , i co to pomoże , wyjdzie i będzie zły na wszystko i będzie jeszcze gorzej , albo nadzór 24/7 albo kratki na minimum 15 niech zmądrzeje i zacznie myśleć
Przepraszam, mamusia tej 15-latki spała, czy zarabiała na chlebek dla córki?
Teraz będzie mógł mówić miłe słowa do kolegów w celi.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
ludzi zamykają za kawałek pojarki a koleś mógł ją zabić i jest już na wolności, tragedia.
szkoda że ta dziewczyna miała jeszcze rozciętą rękę do białej kości. wcale nie mieli byc parą tylko ten człowiek jest niezrównoważony. I CHODZI SOBIE WŁAŚNIE ULICAMI, MOZE DZISIAJ PADNIE NA KOGOŚ Z NAS? :)
to prokurator się wysilił!!!! dozór policyjny hahahah na zachodzie ten człowiek już by dawno siedział za usiłowanie zabójstwa
aż sie nie chce tego komentować
5 lat ?? za takei cos powinien byc oskarzony o usilowanie zabojstwa.zreszta 15 latka i 31 latek i oni maja byc czy tam mieli byc para. gdzie ten swiat zmierza.
widocznie ta 15-latka była już po lekcjach przygotowania do życia w rodzinie :) a poza tym dziwi mnie oburzenie komentujących jakbyście do tej pory nie widzieli małolatów pijących pod blokami i na klatkach ze starszymi. W tym wieku taki starszy imponuje małolatom kupi piwo, zazwyczaj ma auto to i nad Bugaj zabierze, szpan przed koleżankami, szepnie miłe słowo a ta myśli ze to na poważnie idzie do łóżka i później w zasadzie na wychowanie do życia w rodzinie jest już za późno bo potrzebne są pieluchy. Problem istniejący nie od dziś tylko zastanawia mnie fakt gdzie są rodzice?
Przyszła pewnie na lekcje przygotowujące do wychowania w rodzinie. Swoją drogą martwi mnie, że ten mężczyzna został objęty tylko dozorem policyjnym.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!