Kolejny dowód na to, że po przekroczeniu pewnego wieku kierowcy powinni mieć coroczne badanie psychomotoryczny !
Ja na podstawie dołączonego zdjęcia wnioskuję, że jest i dowód na to, że tzw. "stopki" też nie spełniają swojej roli.
Al Bundy zgodzę się z Tobą, skoro stopek tam przeprowadza ludzi na drugą stronę jezdni to jakim sposobem doszło do takiej tragedii
Często zdarza się, że gdy zatrzymam się przed pasami, barany obok jadą sobie dalej. Przepisy? podobno są by je łamać...
"Stopek" przeprowadza tylko i wylacznie w godz.kiedy jest przerwa w szkole podst.nr 16
Nadmienie,ze jest to bardzo odpowiedzialny pan.Uwazam,ze swietnie wykonuje swoje obowiazki!!!!!!
Wrecz przeciwnie do pani,ktora byla w tamtym roku-bala sie wejsc na jezdnie. Mam nadzieje,ze pan nadal bedzie to robil
ZADOWOLONY RODZIC jednego z uczniow :)
Jesli to zdjecie zrobione bylo w dniu zdarzenia i poszkodowanym byl uczen pewnie sprawdza o ktorej godz.stopek wyszedl. Byc moze bylo tak ze na jednych pasach przeprowadzal a na drugich zdarzylo sie co sie zdarzylo...
Prosze nie zwalać winy na ,,stopka,, jeżdze tą drogą kilka razy dziennie i zawsze w rano,w czasie przerw czy godzin kiedy dzieci końca szkołe ten Pan stoi i przeprowadza dzieci i nie tylko dzieci, nie boi sie wejsc do połowy jezdni jak inne ,,stopki,, które tylko mahają znakiem...kilka razy byłam świadkiem ze mimo iż stopek był na pasach auta dalej jechały...Pewnie to wina kierowcy, po pewnym wieku kierowcy powinni miec robione badania obowiązkowe co roku!!!
Czlowieku tam masz w kierunki jazdy oddzielone pasem zieleni.a kurde stopek jest jeden to nie moze byc w 2 miejscach na raz.zastanow sie zanim cos napiszesz
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!