metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! ~dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! (Gość)04.10.2011 11:25

Artyści, powiadacie? Hm. Może ja z Marsa jestem, ale pierwszy raz (na oczy) widzę te nazwy, te nazwiska. Ale jak artyści, to artyści. Wstęp wolny, voila! C'est tout!

Komentarz był edytowany przez autora: 04.10.2011 11:27

00

cieciorka cieciorkaranga04.10.2011 11:29

"dlaczego-kromka-upada-ZAWSZE-maslem-do-podlogi" napisał(a):
Artyści, powiadacie? Hm. Może ja z Marsa jestem, ale pierwszy raz (na oczy) widzę te nazwy, te nazwiska. Ale jak artyści, to artyści. Wstęp wolny, voila! C'est tout!

jesteś z Marsa

00

dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! ~dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! (Gość)04.10.2011 11:37

"cieciorka" napisał(a):
jesteś z Marsa

Wklepała ta, co jest z Wenus...

00

kolejny idiotyczny nick ~kolejny idiotyczny nick (Gość)04.10.2011 14:44

do

"dlaczego-kromka-upada-ZAWSZE-maslem-do-podlogi" napisał(a):

Nie wiń ludzi za to że nie znasz kapel. Jeśli znasz same domeny gatunków muzycznych to nie jesteś odpowiednią osobą do komentowania tego festiwalu. Imprezy na których gwiazdami będą zespoły disco-polo już w najbliższe wakacje.

00

dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! ~dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?! (Gość)04.10.2011 15:24

"kolejny-idiotyczny-nick" napisał(a):
Nie wiń ludzi za to że nie znasz kapel.

A kto powiedział, że nie znam kapel? Proszę bardzo: Kapela Podwórkowa "Fakiry". Albo Kapela Staśka Wielanka. Folklor mam w jednym palcu i tych twoich niby kapel nie znam.
Na marginesie: a może ty wiesz, dlaczego kromka upada ZAWSZE masłem do podłogi?!

00

Pan Sama Prawda ~Pan Sama Prawda (Gość)11.10.2011 19:51

oby więcej takich akcji w mieście!dla wszystkich zwolenników pozdrowienia, zaś dla przeciwników w prezencie...środkowy palec.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat