Do kibic 2:
Co racja to racja. Ja też bym nie przesadzał z tym optymizmem. Chyba rzeczywiście grały trochę lepiej niż ostatnio, ale tak kombinuję, że jak robią z zawodniczki trenerkę, to zalatuje to dziadostwem, a nie profesjonalizmem.
Poprzednio coś się z tymi cytatami mi porobiło.
Moja odpowiedź na powyższe: Ale w poprzednim meczu ligowym Piotrcovia przegrała z Olkuszem 28-17. Wtedy ten najgorszy zespół nas rozgromił. W sobotę to my byliśmy lepsi. Liczę na kolejne punkty w następnych meczach. Powodzenia dziewczyny!
Agata tylko pomaga zespołowi z różnych powodów.Nie wieszajcie psów na dziewczynie,bo to niczemu nie służy.Kto jest w temacie wie o co chodzi.
Agacie tak jak i Beacie.S należy się wielki szacunek za przywiązanie do barw klubowych.Bardzo cenię takich zawodników,że są z klubem przez wiele lat.Wygląda to pewnie tak,że Agata prowadzi treningi lub jego część,w meczu też zespół liczy się z jej zdaniem,a Kamiński ma licencję i formalnie jest trenerem.Widocznie w klubie nie było już kasy,by zatrudnić trenera.Nie jest ważne,czy to był ostatni zespół w tabeli,liczy się zwycięstwo.Piotrcovia musi się utrzymać i to jest najwazniejszy cel.
Niech ktoś spróbuje powiesić psa na Agatce - no to ja na nim powieszę... Agata rób swoje i będzie dobrze!
A może tak odpie... się albo sami przyjdziecie do klubu do zarządu i będziecie wiedzieli co i jak robić pewnie profesjonalizm cała gębą, trenerami też pewnie jesteście lepszymi. Najłatwiej jest pieprz.... bzdury. Nie ważne czy ostatnia czy pierwsza drużyna liczą się dwa punkty. W tym kraju a w szczególności w tym mieście to wygląda tak, przegrywamy to jeb.... wszystkich i psy wieszać, wygrywamy też źle i też trzeba napi..... ile się da. Wszystkich nieudaczników powinny powystrzelać i po sprawie debi.... z was ciołki. Najlepiej to napierd.... się po ryju to jest sport albo wchodzić do Superligi i spadać następny sport, a najlepszy to kopać okrągłą piłkę brać kasę za okręgówkę i w dupie wszystko. W tym mieście AKS i Piotrcovia to kolec w oku i kula u nogi. Dajcie spokój szkoda na was czasu.
To może porozmawiaj z dziewczynami i wcześniej z chłopakami jaki fachowiec jest z "trenera" Kamińskiego. Nikt się dziewczyn nie czepia, Kamiński ma licencję i "pełni" funkcję trenera. A odnośnie reszty - to czytaj ze zrozumieniem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!