A w co oni grali bo piłka ręczna nie można tego nazwać może to trening był w lublinie
Jeżeli budowa druzyny została zakończona, to ile jeszcze musi przegrać meczy, żeby zaczęla się budowa sztabu szkoleniowego.
Myślę, że o meczu Piotrcovii można napisać nieco więcej - choćby należałby odnotować debiut Ramony Roszak; można też napisać o powodach nieobecności Danielle Joia, która nie gra od dwóch spotkań... ale po co te informacje dla kibiców, którzy nadal wierzą, że zły los się odwróci.... Powodzenia dziewczyny!!!
jednak nie ma takiej potrseby aby wybudowac hale nie ma wynikow nie ma hali chyba ze cos innego bedzie sie dzialo w nowej hali np zapasy
Dobrze że wygrali cudem ale wygrali. Choć poziom nie wróży nic dobrego na przyszłość. Wiele do życzenia pozostawia kibicowanie. Czy klub kibica umarł bo bezmyślne walenie w bęben i skrzeczenie nie jest kibicowaniem tylko obciachem. Musiałam wczoraj zatykać uszy bo nie da się tego słuchać.
Tak najwyższy czas, aby piłka ręczna przestała funkcjonować w tym mieście tylko AKS musztrzem Europy jest
Poziom meczu Piotrkowianina słaby. Punkty dopisane. Nie rokuje to na przyszłość.
Po co ta spina budowy nowej hali nie będzie to i tak piłki ręcznej nie będzie bo komisarz ligi nie dopuści więc nie wiem w czym problem.Za dwa lata samo sie rozpadnie bezpowrotnie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!