metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Egon ~Egon (Gość)04.09.2011 14:00

Brawo dziewczyny, żałuję że nie mogłem przyjść na mecz i Was dopingować

00

janusz ~janusz (Gość)05.09.2011 20:29

Gratulacje dla dziewczyn,życzę medalu,a co słychać w drużynie pana Zwierzchowskiego,bo jakoś tak cicho panie Michale?

00

Lopez ~Lopez (Gość)05.09.2011 21:52

A ja nie żałuję,że nie bylem, piłka ręczna kobiet to taki niby sport ,kosztuje dużo kasy a zero splędoru.

00

Kacperek ~Kacperek (Gość)05.09.2011 21:58

Wielka lipa moim zdaniem wiecej mialy fuksa.

00

. ~. (Gość)05.09.2011 22:57

Piotrcovia od lat gra w najwyższej klasie rozgrywkowej - w sumie jako jedyny przedstawiciel gier zespołowych w Piotrkowie. Naszego miasta nie stać na inną dyscyplinę więc nie narzekajmy tylko wspierajmy dziewczyny w walce o sukcesy!!!

00

Lopez ~Lopez (Gość)06.09.2011 11:12

A Elbląg z dużym bezrobociem stać na extraklasę piłki ręcznej,I lgę piłki nożnej{ Olimpia}, klub żeglarski z jachtami pełnomorskimi,dwa kluby w III lidze w piłkę nożną {Olimpia2004, Concordia}Koszykówka, siatkowka, klub tenisowy. A Wągrowiec ? Mała mieścina a botęgą jest, a wy tu takie dyrdymały piszecie że nas stać tylko na jeden klub.Piortków gratuluję Doradcy !

00

. ~. (Gość)06.09.2011 21:59

Lopez jak się nie ma tego co się lubi to się lubi co się ma - sport to najtańsza forma promocji miasta - skupmy się w pierwszej kolejności na budowie potęgi Piotrcovii, ale jak słyszę, że hala w Piotrkowie jest niepotrzebna to mnie ...
Hala jest potrzeba w przeciwnym razie niedługo nie będziemy mieli nic!!! Kto robił ten raport, albo inaczej za czyje pieniądze.

00

gość1 ~gość1 (Gość)07.09.2011 15:00

A mamy jakąś halę z prawdziwego zdarzenia, by nie wstydzić się z przeprowadzenia ogólnopolskich zawodów? Nie chodzi mi o jakiś wypas, cudo budowę. Normalną halę sportową na chociażby od 500 do 800 miejsc siedzących. Ponadto by można było swobodnie potrenować na trzech sektorach.
Jak patrzę na Relax, z tymi żenującymi "polodowiskowymi" filarami, to wieś tańczy i śpiewa. Jest hala w "czwórce", ale tam bardziej można przeprowadzić fajne turnieje dla młodzieży.
Jeśli rządzącym wydaje się, że w tym temacie jest wszystko w porządku, to się grubo mylą. Jest w Polsce wiele mniejszych miejscowości, które mają zdecydowanie lepsze hale.
Na dobrą, dużą halę znalazło by się na pewno zapotrzebowanie. Wystarczy podzwonić po piotrkowskich klubach i działacze powiedzą jakie są ogromne trudności ze znalezieniem sensownych terminów by ulokować swoje zespoły w jesienno-zimowym okresie.
Piotrkowskie szkolne sale (poza Gimnazjum nr 5) są tymczasem żenujące, a opłaty jakie są brane przez nie, nie mają żadnego pokrycia co oferują. Wszystkie są zdecydowanie za małe, a natomiast smród jaki panuje w sali TPS-u to przekracza wszelkie normy. Jak tam można uczyć i ćwiczyć?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat