Brawo dziewczyny za walkę w dwóch połowach bo nie wszyscy to potrafią
Super mecz zagrała Daria. Może w końcu trener zauważy, że ma dwie fajne bramkarki.
Świetny mecz! Brawo dziewczyny!
Aż żal meczów u siebie z Kobierzycami, Elblągiem i Lublinem(ten mecz przegraliśmy z, Gawlik).
Wygląda na nawet nieźle; szkody tych dwóch porażek na początku u siebie z Kobierzycami i Elblągem. Trener Przybylski potrafi ustawic zespól ; w tamtym sezonie pod Frażyk i Roszak i to dzięki temu duży krok w przód zrobiły I Więckowska i obudwie skrzydłowe Płomińska i Daria. W tym sezonie przy odejściu w/w i kontuzji Drażyk ponownie skompomwał zespol tym razem z Wagą na czele i Trwaczyńską, która po kilku sezonach na ławce w Zagłebiu pokazuje swojeumiejętności ; dobrze wkomponowała sie Juryńczyk, czekamy na pełny rozkwit Świerczek i pokazamnioe pełni umiejętności przez Królikowską, która jest klasowa zawodniczką, odżyła Oreszczuk - pierwsza w kontrach inne zawodniczki też. Moze byc pozytywna niespodzianka na koniec sezonu. Nie trzeba pompoważ balona , a cały czas skupaiac sie na nastepnym meczu.
Cóż jestem niepoprawnym optymistom i wiedziałem , że dziewczyny wygrają ten mecz. Super- trudny wyjazdowy mecz i punkty wracają do Piotrkowa, teraz to już musi być tylko lepiej. W piątek maksymalna motywacja i koncentracja i zwycięstwo z Lubinem. Ja będę na trybunach i głośno będę wspierał nasz zespół. Cały Relax niech pomoże Piotrcovii wygrać najbliższe spotkanie! Dziewczyny 3 punkty muszą byćnasze!
Brawo dla całego zespołu, oby tak dalej. Bardzo się cieszę, że trzy punkty wracają do Piotrkowa. Teraz Zagłębie i też liczę na super mecz i trzy punkty. Powodzenia.
Inna sprawa w szerokiej kadrze Polski zgłoszonej na mistrzostwa są trzy zawodniczki naszej Piotrcovii: Sarna, Sylwia Klonowska i Justyna Świerczek.
Jeszcze jedna dobra informacja - Karolina Jureńczyk została doceniona przez EHF i trafiła do projektu Respect Your Talent i znalazła się wśród najlepszych zawodników w Europie - brawo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!