Ja wiem jedno - lansik na Fb jest dobry dla gimbazy, a nie poważnych ludzi....
Nie mylić reklamy z lansem i głupimi zdjęciami proponuję. Już w męskiej drużynie był taki co zajmował się tzw. promocją na Fb. Jak wyszło, wiadomo. To samo teraz tutaj chcecie robić? I to tyle na ten temat.
Ciekawa jestem tego meczu i sezonu. Sparingi prawie wszystkie przegrane, lepsza gra tylko z Kościerzyną, ale za to na Facebooku lans na stówę. Nie wiem czy to dobrze. Zobaczymy w sobotę.
Powodzenia dziewczyny - chcę oglądać walkę z zaangażowaniem. Pokażcie niedowiarkom na co Was stać!
Proponuje zrobić badanie krwi i stolca. Okaże się czy sport i charakter ma się we krwi czy w d...e..... a wtedy po co nam to?
Wedlug mnie ten zespół już przywykl do porazek. I trudno bedzie się odzwyczaic. Ostatnio widziałem jak dziewczyny z MKS Lublin wchodzą na parkiet - zwycięstwo wypisane na twarzach, pewnosc siebie. U nas raczej ch..., d... i kamieni kupa. Ale kto niby im zabroni co sezon grać o utrzymanie?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!