Brawo Piotrcovia!Postawiłem na Was u buka kurs nie za wysoki 1.60pln ale kilka setek wpadło.Brawo!
niestety udało się i znów jak co roku zacznie się dymanie powietrza , opowieści o walce , o medalach , o pucharach itd...
ps. nota bene to doskonały układ : bez spadku - bez medalu - bez napinki a kasa z dotacji , ze stypendiów i z promocji leci - T Y L K O P O C O ???
Pomimo bardzo niefortunnej godziny rozpoczęcia meczu,frekwencja na dobrym poziomie.Sam mecz bardzo emocjonujący,gdy wydawało się,że przed przerwą będziemy prowadzić,nastąpił moment dobrej gry Ruchu i do przerwy przegrywaliśmy 2 bramkami.Po przerwie nastąpił jednak koncert Justyny w bramce,a atak dowodzony przez Asię Wagę sprawił,że ostatni kwadrans to w miarę spokojne oczekiwanie na końcowy wynik.Piotrcovia zostaje w elicie i można wznieść toast za dziewczyny.Zobaczyć miny ludzi z Piotrkowianina-bezcenne.
Cały Poznań dzisiaj śpiewa Piotrcovia w lidze nadal miewa ;-)
Nasz Heniu to Wasz zbawiciel!
Brawo Piotrcovia !!!!!!!! nawet duzo ludzi przyszło na mecz mimo niekorzystnego terminu :) atmosfera była super !!! dawno takich emocji nie było chyba ostani raz na meczu z Zagłebiem !!!! Mam nadzieje ze Asia Waga zostanie u nas chociaz bedzie trudno ja zatrzymac
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!