metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja piotrków ~ja piotrków (Gość)18.05.2019 10:49

kiedy walne panie Prezesie bo chcemy posłuchać tłumaczeń i przyczyny rozpadu

31

gość ~gość (Gość)18.05.2019 11:59

Do kiki.... Klub miał długi oczywiście ale nie takie. W 2017 roku mówione było że dług klubu wynosi 50 tyś, a w czerwcu 2018 wychodzi zadłużenie ponad 300 tyś. No faktycznie klub by nie upadl, to dlaczego szczury ze statku uciekły. Szkoda Panie Prezesie, że jednak nie złożył Pan zawiadomienia do prokuratury, teraz przynajmniej wszystko byłoby jasne, i ludzie którzy są temu winni nie pisali by tu ciągle głupot.

24

Kibic GKS ~Kibic GKS (Gość)20.05.2019 13:36

Gościu, nie pisz nieprawdy. Dług klubu po zakończonej kadencji prezesów Piotrcovii wynosił jak dobrze pamiętam : Rol -ok.120 tyś.zł., Chmielewski 210 tyś.zł. , Ziemba ok.300 tyś.zł. Także nieprawdą jest pisanie o ucieczce z klubu .Były prezes jest obecnie wiceprezesem a 2 byłych członków zarządu dalej piastuje te funkcje, te dane są na głównej stronie klubu.Należy oddzielić sprawy finansowe za poukładanie których należy się uznanie obecnemu prezesowi- który udzielił pożyczki klubowi- od spraw sportowych z którymi nie jest dobrze (odejścia czołowych zawodniczek) w kontekście nowej 8 osobowej ligi zawodowej która wystartuje od września. Ciągłe wypominanie co było i jest obecnie nie służy rozwojowi klubu, co powinno być tematem nadrzędnym. Była w działaniu poprzedników determinacja jak myślę, by klub ciągle występował w superlidze i nie kojarzono byłych zarządów ze spadkiem do niższej ligi.Dawniej nie wszystko było złe, a dziś nie ze wszystkim jest dobrze,popełniano i popełnia się błędy. Teraz czas na coś wyższego,co powinno łączyć nie dzielić.Pozdrawiam obecnych ,byłych działaczy,zawodniczki i kibiców klubu. Niech dalej łączy wszystkich nasz klub Piotrcovia.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat