Super! Dani ekstra zawody, Romka i Lucyna też. Reszta dziewczyn też super. Dlaczego nie grała Szynkaruk?
Dobrze to wyglądało, jak wrócą wszystkie dziewczyny po kontuzjach, a na nowy sezon będą 2 rozsądne wzmocnienia to wtedy można powalczyć z każdym.
Jarosław Piotrocvię zbaw! mamy na nich patent, jeszcze wygrana z Ruchem i spokojnie można dograć resztę sezonu.
nareszcie fajna atmosfera na hali pewne 7 miejsce można spokojnie odetchnąć
Brawo Piotrcovia, brawo dla całego zespołu, brawo Romka, Lucek, Dani i tak można wymieniać dalej... Mam nadzieję, że Romka zostanie u nas na kolejny sezon, sezon metalowy!
Brawo dziewczyny - wiedziałem, że warto w Was wierzyć! Najgorsze za nami. Każda z Was dołożyła swoją cegiełkę to tego ważnego zwycięstwa. Za tydzień Ruch i mam nadzieję, że kolejne zwycięstwo!
Łoj jaka szkoda znowu nie popiszą się hejterzy. Co z tym sportem w Piotrkowie Panie wygrywają u siebie, Panowie na wyjeździe wszystko na opak dla januszków tego miasta.
kolejny mecz i kolejne problemy z miejscami place to siadam gdzie chce a nie tam gdzie musze
masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!